1. Lig Maçlar ve Analiz Başlığı

Samsung son dk 1 puani kurtardi, Giresun biraz rahatladi

Giresun 63
ADS 58
Samsun 58

samet aybaba gelmeden önce samsun-ads arasında 10 puan civarı fark vardı ve şimdi ikili averajla ads 2.sıraya geçti. Ancak cumartesi günü giresunspor ile maçı var. Bakalım neler olacak

giresun ise bana göre işi bitirdi sayılır. 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik hakları var artık. Bir tanesi hedefsiz tuzla, diğeri düşme üzere olan akhisar

ertuğrul sağlam ise müthiş itibar kaybeder bu sene şampiyon olamazsa. Bu kadar maddi gücü yüksek takımla, tarihin en zayıf 1.liginde şampiyon olamamak büyük eksi yazar

Altinordu yine playoff'a kalmamak icin calismalara baslamis ama Akhisar ve Giresun'a kaybetse bile hedefsiz Tuzla ve Balikesir'e istese bile yenilmez

Desene haftaya tüm Samsun Giresunlu olacak 😁 liderliği alıyoruzdan Giresunspor'u tutuyoruza

ads eğer giresun'u yenerse diğer 3 maçı da yener. Tuzla zaten iddiasız, bazı oyuncuları gitti hatta. İçeride balıkesir'i de bence yener. Balıkesir muhtemelen o maça hedefsiz çıkar. Son maç menemen deplasman. O maçta menemen ne durumda çıkacak bilmiyorum ama o haftaya 2.sırada girerse bence bir şekilde kazanıp çıkarlar

ads eğer giresun'u yenerse diğer 3 maçı da yener. Tuzla zaten iddiasız, bazı oyuncuları gitti hatta. İçeride balıkesir'i de bence yener. Balıkesir muhtemelen o maça hedefsiz çıkar. Son maç menemen deplasman. O maçta menemen ne durumda çıkacak bilmiyorum ama o haftaya 2.sırada girerse bence bir şekilde kazanıp çıkarlar

İlk maç Giresun'da Adana Demiri 2-0 yendik ikili averaja göre 1-0 yenilsek bile sıkıntı değil ki ben kaybetmiyeceğimizi düşünüyorum Samsun'a zaten ikili averajta üstünüz önceleri yazmıştım Giresunspor şampiyon Bandırma maçı kaza yapmasaydık iş bitmişti.

Bu hafta sonu Ads Giresun ve Samsun Bursa maçları aynı saatte oynanmalıydı. Tff yine saçmalık yapıp Adsye 7 günde 3 maç koymuş Samsun 9 günde 3 Giresun ise 8 günde 3 maç oynuyor

Bu hafta sonu Ads Giresun ve Samsun Bursa maçları aynı saatte oynanmalıydı. Tff yine saçmalık yapıp Adsye 7 günde 3 maç koymuş Samsun 9 günde 3 Giresun ise 8 günde 3 maç oynuyor

Balık baştan kokar sonuna kadar katılıyorum aynı gün aynı saatte oynanmalı bu hafta itibariyle.

bugün belki de 1.ligde sezonun en kritik maçı oynanacak. ADS-Giresun. Giresun kazanırsa resmi olarak olmasa bile gayriresmi şampiyon olacak. Berabere biterse yine %90 işi bitirecek

ve bu 2 skor samsun'un da işine yarar. Tekrar 2.sıraya geçme şansı oluşur.

ADS kazanırsa müthiş bir avantaj kazanır. Son 3 maçı tuzla,balıkesir,menemen. Tuzla hedefsiz. Balıkesir-Menemen'de muhtemelen o hafta hedefsiz kalacak

bugün belki de 1.ligde sezonun en kritik maçı oynanacak. ADS-Giresun. Giresun kazanırsa resmi olarak olmasa bile gayriresmi şampiyon olacak. Berabere biterse yine %90 işi bitirecek

ve bu 2 skor samsun'un da işine yarar. Tekrar 2.sıraya geçme şansı oluşur.

ADS kazanırsa müthiş bir avantaj kazanır. Son 3 maçı tuzla,balıkesir,menemen. Tuzla hedefsiz. Balıkesir-Menemen'de muhtemelen o hafta hedefsiz kalacak

gs yi salalm bunu mu izlyelm renkdas

IY

ADS 3 - 0 Giresunspor

ads hem maçı kazandı, hem ikili averajı. Haftaya giresun, altınordu deplasmanında berabere bile kalsa ads kazanınca lider olacak

Taşkın kendi kalenden vursaydın evladım, juninho frikiği attı resmen

Geri
Üst Alt