Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.366
- 21.341
- 2.238
Teşekkür ederiz üstat, pişmaniyeyi gagaladik fena5 atmışsınız tebriklerimi sunarım.. @Umut Şimşek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederiz üstat, pişmaniyeyi gagaladik fena5 atmışsınız tebriklerimi sunarım.. @Umut Şimşek
niğdesporla falan uğraşacağımıza bizim altyapıdaki iyi topçuları şu eyüpspora versek pişseler daha mantıklı değil mi. başkanları da iyi bir galatasaraylı bildiğim kadarıyla
evet acı bir tablo. koskoca fatih terim döneminde altyapının bukadar çöpleşmesi çok üzücü. kaç yıldır ömer bayram seviyesinde bile topçu çıkaramadık altyapıdandaha niğdede oynayamıyo gidenler heis.
Oğulcan 2 gol atmış
Denizli'den kız almasına yazarım, biz de 5 tanecik attık
Bizim maçın özeti var mı kardo, ağız tadıyla oturup izleyemedim ?
Oğulcan 2 gol atmış
Denizli'den kız almasına yazarım, biz de 5 tanecik attık
Oğulcan peri ispartali ile ayrılmış mı yoksa peri denizli’li mi?
Bu var kardoBizim maçın özeti var mı kardo, ağız tadıyla oturup izleyemedim ?
Keyfini çıkarayım bari
![]()
Denizli Haber, Denizli Haberleri - DENİZLİ24HABER
Denizli ve ilçeleri başta olmak üzere ülke gündemine dair son dakika gelişmelerini bizimle takip edebilirsiniz.www.denizli24haber.com
Ümraniye gelecegine Bandirma gelsin derim ama sonuc olarak Ümraniye, Eyüp, Istanbulspor 3ünden en az 1i süper ligi görecek gibi. Playoffun son sirasinda asansör Erzurum var, onlar gelse ne gelmese ne? Lige renk kattiklari yok heriflerin.agücü bugün 55 dakika oynayıp, geriye düşmüşken yenilmeyerek bana göre şampiyonluğu garantiledi
kalan 6 maçının 4 tanesi içeride, deplasman maçlarından biri bitmiş balıkesir ve diğeri de ankara takımı keçiörengücü
ümraniye ise fırsat kaçırdı. Bandırma farkı 2'ye indirdi. İkili averajlar eşit, genele bakılacak puanlar eşitse. Haftaya keçiören deplasmanı çok zor olacak onlari için. Bandırma bir anda 2.sıraya gelebilir