- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Karagümrük ve paşa yetmiyormuş gibi bir de ümraniye geldi. İstanbulspor da gelirse 8 maç fener galibiyeti kesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstanbul: Pendikspor-Tuzlaspor-Eyüpsportakımların mevcut durumuna baktığımda şu anda gözüken şampiyonluk adayları:
pendik, eyüp, sakarya, samsun, bodrum olarak gözüküyor. Daha bazı takımların teknik adamı bile belli değil. O yüzden mevcut duruma göre söylüyorum
gelecek yıl süper ligde istanbul takımı sayısı 10'a çıkarsa kimse şaşırmasın
İstanbul: Pendikspor-Tuzlaspor-Eyüpspor
Ankara: Gençlerbirliği-Keçiörengücü
İzmir: Altay-Göztepe-Altınordu
Samsun-Malatya-Sakarya-Adana-Erzurum-Denizli-Rize-Bolu-Manisa
Bandırma-Bodrum
3 büyüksehir ligin %42'sini olusturuyor 8 takimla.
Rize, Samsun ve Sakarya deli para harcar
Erzurum her sene iddialiydi ama Novikovas'i kaybettiler
Bodrum ve Manisa'yi merak ediyorum bu sene
Samsun, Bayram Bektaş'ı getirmiş. Başarılı olabileceğine inanmışlar.erzurum bu sene baya maddi sorunlar yaşayacak. Bu sene bile yaşadılar ama son şanslarıydı. Süper ligden düştükten sonra ya risk alıp son kurşun atacaksın agücü, erzurum gibi. Ya da gençlerbirliği gibi bütçeyi iyice düşürüp yapılanma yapacaksın
agücü ve erzurum ilkini seçti. Agücü kurtardı, erzurum seneye bence düşer büyük bir para yardımı olmazsa
bodrum bence ciddi aday olacak. Hem şehir avantajı var, hem de ali şafak öztürk sahibi. Baya iddialı olurlar. Eyüp ve pendik zaten iddialı olur
manisa'dan pek beklentim yok. 70 yaşındaki levent eriş gelmiş
sakarya'nın yerinde olsam bu sene alışma senesi derdim. Yoksa kocaeli gibi ilk seneden beklenti yükseltirsen alt lige bir anda gidersin
Denizli'nin transfer mevzusu sıkıntılıymış.Denizli haketmişti be
Bir kaç sene daha son anda düşmekten kurtuluruz, sonra lider çıkarızDenizli'nin transfer mevzusu sıkıntılıymış.
Samsun, Bayram Bektaş'ı getirmiş. Başarılı olabileceğine inanmışlar.
Erkan Sözeri veya benzer birini getirseler en azından tepki olmazdı. Bakalım.ümraniye'de 4 sene önce son anda kaçırmıştı süper ligi ama o günden beri hiç geliştiremedi kendini. Ümraniye birde baskısız sistem takımı. Samsun'da hep kaos var. Ben devreyi göremez diyorum
Samsundevre arası ozegovic ve karacic'i kaçırdılar, bu yaz donkor gitti, sait hoca gitti şimdi de celil gitti. Taraftarları baya öfkeli. Bu sene düşmeleri baya olası
ezeli rakipleri süper lige çıkıp şov yaparken, onlar baya kötü. Sahipli olduğu için gönderemiyorlar birde
Pendik ve Eyüp cok agresif bir transfer dönemi geciriyor @Onur Yücel sanirim Pendikspor'dan böyle bir atak bekliyordun.