1. Lig Maçlar ve Analiz Başlığı

Karagümrük ve paşa yetmiyormuş gibi bir de ümraniye geldi. İstanbulspor da gelirse 8 maç fener galibiyeti kesin

takımların mevcut durumuna baktığımda şu anda gözüken şampiyonluk adayları:

pendik, eyüp, sakarya, samsun, bodrum olarak gözüküyor. Daha bazı takımların teknik adamı bile belli değil. O yüzden mevcut duruma göre söylüyorum

gelecek yıl süper ligde istanbul takımı sayısı 10'a çıkarsa kimse şaşırmasın

takımların mevcut durumuna baktığımda şu anda gözüken şampiyonluk adayları:

pendik, eyüp, sakarya, samsun, bodrum olarak gözüküyor. Daha bazı takımların teknik adamı bile belli değil. O yüzden mevcut duruma göre söylüyorum

gelecek yıl süper ligde istanbul takımı sayısı 10'a çıkarsa kimse şaşırmasın
İstanbul: Pendikspor-Tuzlaspor-Eyüpspor
Ankara: Gençlerbirliği-Keçiörengücü
İzmir: Altay-Göztepe-Altınordu
Samsun-Malatya-Sakarya-Adana-Erzurum-Denizli-Rize-Bolu-Manisa
Bandırma-Bodrum

3 büyüksehir ligin %42'sini olusturuyor 8 takimla.
Rize, Samsun ve Sakarya deli para harcar
Erzurum her sene iddialiydi ama Novikovas'i kaybettiler

Bodrum ve Manisa'yi merak ediyorum bu sene

İstanbul: Pendikspor-Tuzlaspor-Eyüpspor
Ankara: Gençlerbirliği-Keçiörengücü
İzmir: Altay-Göztepe-Altınordu
Samsun-Malatya-Sakarya-Adana-Erzurum-Denizli-Rize-Bolu-Manisa
Bandırma-Bodrum

3 büyüksehir ligin %42'sini olusturuyor 8 takimla.
Rize, Samsun ve Sakarya deli para harcar
Erzurum her sene iddialiydi ama Novikovas'i kaybettiler

Bodrum ve Manisa'yi merak ediyorum bu sene

erzurum bu sene baya maddi sorunlar yaşayacak. Bu sene bile yaşadılar ama son şanslarıydı. Süper ligden düştükten sonra ya risk alıp son kurşun atacaksın agücü, erzurum gibi. Ya da gençlerbirliği gibi bütçeyi iyice düşürüp yapılanma yapacaksın

agücü ve erzurum ilkini seçti. Agücü kurtardı, erzurum seneye bence düşer büyük bir para yardımı olmazsa

bodrum bence ciddi aday olacak. Hem şehir avantajı var, hem de ali şafak öztürk sahibi. Baya iddialı olurlar. Eyüp ve pendik zaten iddialı olur

manisa'dan pek beklentim yok. 70 yaşındaki levent eriş gelmiş

sakarya'nın yerinde olsam bu sene alışma senesi derdim. Yoksa kocaeli gibi ilk seneden beklenti yükseltirsen alt lige bir anda gidersin

erzurum bu sene baya maddi sorunlar yaşayacak. Bu sene bile yaşadılar ama son şanslarıydı. Süper ligden düştükten sonra ya risk alıp son kurşun atacaksın agücü, erzurum gibi. Ya da gençlerbirliği gibi bütçeyi iyice düşürüp yapılanma yapacaksın

agücü ve erzurum ilkini seçti. Agücü kurtardı, erzurum seneye bence düşer büyük bir para yardımı olmazsa

bodrum bence ciddi aday olacak. Hem şehir avantajı var, hem de ali şafak öztürk sahibi. Baya iddialı olurlar. Eyüp ve pendik zaten iddialı olur

manisa'dan pek beklentim yok. 70 yaşındaki levent eriş gelmiş

sakarya'nın yerinde olsam bu sene alışma senesi derdim. Yoksa kocaeli gibi ilk seneden beklenti yükseltirsen alt lige bir anda gidersin
Samsun, Bayram Bektaş'ı getirmiş. Başarılı olabileceğine inanmışlar.

Keske daha fazla Istanbul takimi olsa. Anadolu'dakiler armut pis agzima dus modunda. Ekonomik olarak tasiyoz zaten bi de futbol takimi mi hediye edelim kardesim

ümraniye'de 4 sene önce son anda kaçırmıştı süper ligi ama o günden beri hiç geliştiremedi kendini. Ümraniye birde baskısız sistem takımı. Samsun'da hep kaos var. Ben devreyi göremez diyorum
Erkan Sözeri veya benzer birini getirseler en azından tepki olmazdı. Bakalım.

Adanaspor'a bak sen, gidip Mustafa Kaplan'i getirmisler. @Onur Yücel

inanilir gibi degil.

devre arası ozegovic ve karacic'i kaçırdılar, bu yaz donkor gitti, sait hoca gitti şimdi de celil gitti. Taraftarları baya öfkeli. Bu sene düşmeleri baya olası

ezeli rakipleri süper lige çıkıp şov yaparken, onlar baya kötü. Sahipli olduğu için gönderemiyorlar birde

devre arası ozegovic ve karacic'i kaçırdılar, bu yaz donkor gitti, sait hoca gitti şimdi de celil gitti. Taraftarları baya öfkeli. Bu sene düşmeleri baya olası

ezeli rakipleri süper lige çıkıp şov yaparken, onlar baya kötü. Sahipli olduğu için gönderemiyorlar birde
Samsun
Manisa
Adana

Bunları hiç iyi görmüyorum hoca tercihleri açısından

Pendik ve Eyüp cok agresif bir transfer dönemi geciriyor @Onur Yücel sanirim Pendikspor'dan böyle bir atak bekliyordun.

Pendik'in yani sira Sakarya, Samsun, Bandirma ve Eyüp transferde iddiali görünüyor.

Pendik ve Eyüp cok agresif bir transfer dönemi geciriyor @Onur Yücel sanirim Pendikspor'dan böyle bir atak bekliyordun.

evet söylemiştim. Eyüp'ün başkanı aynı zamanda pendik'e de yatırım yapmış. Bodrum'un şu ana dek sessiz kalması biraz garip

göztepe de soton'un yatırımcıları satın aldı. Onlarda hala sessiz hala planlama aşamasındalar

enteresan lig olacak

altay-malatya-erzurum-denizli-gencler-altinordu-manisa bunlardan hic bir sey beklemiyorum acikcasi.

Geri
Üst Alt