- 26 Kasım 2012
- 185.636
- 258.434
- 5.998
bodrum sipor çıkarsa stada ve kameralara bolca küfür show
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bodrum mu rize mibodrum sipor çıkarsa stada ve kameralara bolca küfür show
bodrum mu rize mi
stad ve kamerahangi açıdan w.f
stad ve kamera
şu ömerin dayak yememiş olması cok enteresan cok rezil bi adam yaÖmer Bayram bildiğimiz gibi.
Kovulmuş. Selçuk inan getirilmeli.Td ibrahim uzulmez : )
sampiyon samsunsporu kutluyoruzLider Samsunspor maç fazlasıyla 7 puan önde.Averaj olarakta öndeler 33 averajları var..
Şampiyonluk için konuşmak biraz erken ama üst Lig'e çıktılar diyebiliriz.3 sene önceki Giresunspor'a benzetiyorum ben biraz da.Onlar da sezona geç ısınmışlardı ve üst Lig'e çıkmışlardı..sampiyon samsunsporu kutluyoruz
valla eyüp falan gelecegine böyle sehir takiminin gelmesini isterim. eyüp de bir sekilde playoff bölgesine düsüp orda elenmeli. rize maalesef 2. olur gibi duruyor. playofftanda sakarya gelsin isterim. diger takimlar trasŞampiyonluk için konuşmak erken ama üst Lig'e çıktılar diyebiliriz.3 sene önceki Giresunspor'a benzetiyorum ben biraz da.Onlar da sezona geç ısınmışlardı ve üst Lig'e çıkmışlardı..
Eyüpspor sallantıda biraz şu an ama kadroları iyi.Ben Sakaryaspor'un 2. olarak üst Lig'e çıkacağını düşünüyom.3 olarakta Eyüpspor gelebilir..valla eyüp falan gelecegine böyle sehir takiminin gelmesini isterim. eyüp de bir sekilde playoff bölgesine düsüp orda elenmeli. rize maalesef 2. olur gibi duruyor. playofftanda sakarya gelsin isterim. diger takimlar tras
Sakarya-Eyüp maci varmis persembe. kritikEyüpspor sallantıda biraz şu an ama kadroları iyi.Ben Sakaryaspor'un 2. olarak üst Lig'e çıkacağını düşünüyom.3 olarakta Eyüpspor gelebilir..