1. Lig Maçlar ve Analiz Başlığı

Olm bu Eyup nasil mal bi takim lan. O kadro nasil bu oyunu oynuyor. Iyi bi kadro var ellerinde.

Yenikler, öndeymis gibi oynuyolar. Ne garip

Lider Samsunspor 2. ile olan arasındaki puan farkını 4 puana çıkardı..

Lider Samsunspor maç fazlasıyla 7 puan önde.Averaj olarakta öndeler 33 averajları var..

Şampiyonluk için konuşmak erken ama üst Lig'e çıktılar diyebiliriz.3 sene önceki Giresunspor'a benzetiyorum ben biraz da.Onlar da sezona geç ısınmışlardı ve üst Lig'e çıkmışlardı..
valla eyüp falan gelecegine böyle sehir takiminin gelmesini isterim. eyüp de bir sekilde playoff bölgesine düsüp orda elenmeli. rize maalesef 2. olur gibi duruyor. playofftanda sakarya gelsin isterim. diger takimlar tras

valla eyüp falan gelecegine böyle sehir takiminin gelmesini isterim. eyüp de bir sekilde playoff bölgesine düsüp orda elenmeli. rize maalesef 2. olur gibi duruyor. playofftanda sakarya gelsin isterim. diger takimlar tras
Eyüpspor sallantıda biraz şu an ama kadroları iyi.Ben Sakaryaspor'un 2. olarak üst Lig'e çıkacağını düşünüyom.3 olarakta Eyüpspor gelebilir..

İlerleyen haftalarda Rizespor - Sakaryaspor maçı var muhtemelen o maçı kazanan süper lige çıkar. Samsunspor çıktı diye yorumlayabiliriz Eyüpspor hoca değişimiyle bu kadrosuyla çok rahat çıkar geriye ya Rize ya da Samsun kalıyor play off da değişen kuralla 3. takım direk final oynayacak kim 3. olursa yüksek ihtimal süper lige çıkar.

Geri
Üst Alt