- 18 Mayıs 2011
- 53.604
- 57.667
- 4.613
Eyupsporumuzu cani gönülden Superligde gormek istiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerin paşa hamlesine karşılık bu sene Eyüpspor hamlemiz güzel olur.Eyupsporumuzu cani gönülden Superligde gormek istiyoruz

Gulduruyon beni bu aralarKaptan Arda Turan ve kardeş Eyüpspor camiasını gönülden kutluyorum
Umuyorum ki ligimizde de görürüz kendilerini
Ve son olarak bravoo Alpaslan diyelim![]()
Kötünün iyisi Bodrum gelsin
Kötünün iyisi Bodrum gelsin
Taraftarın yok stadın olsa ne olur.Ekli dosyayı görüntüle 202971
Ekli dosyayı görüntüle 202972
Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Eyüp Stadı'nın durumuyla ilgili katıldığı yayında, "Eyüpspor Süper Lig'e çıkınca stadımızı büyüteceğiz. Eyüp Stadı'nı proje ihalesine çıkarıyoruz. Stat projesi yapmış firmalar girsin, bize öneriler getirsin. Öncelikle 10-12 bin kişilik tribün buraya nasıl sığar, bunu göreceğiz. Bunun projesini elde edeceğiz. Daha sonra başta Spor Bakanlığı olmak üzere kurumların kapısını çalmaya başlayacağız. Tüm projeyi hazır hale getirecek çalışmalara başladık" şeklinde konuştu.
Ekli dosyayı görüntüle 202973
3-5 takım dışında hiç bir takımın taraftarı yokki Kayseri Konya Antep Giresun hatta Konyaspor stadı yüzde kaç dolduruyor. Ortalamalarını yükselten de büyük takımlarla yaptıkları maçlar.Bana güzel futbol lazım taraftar sayısı sonra gelir.Taraftarın yok stadın olsa ne olur.
Niye sevindin ulan bu duruma bu kadar sen yavoley bodrum
Vay babayın!