1. Lig Maçlar ve Analiz Başlığı

Tebrikler Amed! Futbolun sadece futbol olmadığını "Barış ve Kardeşlik Sürecinde" Esenler Erokspor "Ben Süper Lig istemiyorum, kardeşim Amed çıksın. "diyerek yeniden hatırlattı. Kazanan haklıdır, kutlarıııım!

Nerlerdeydin onat cock ahbabım
Şampiyonluk totemindeydim şöyle takip ettim sizi.

hınc.webp

Ligde bir tane terörist takım vardı oldu sana 2.seneye baya olaylar çıkar diye düşünüyorum.naptılar ettiler şu şerefsizleri çıkardılar

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Bodrum harici FB ve Koç uydusu takım yok! En iyisi Çorum bizim için. (Kulübe sponsorlukları var, Uğur Uçar hocaları!)
Aynı şekilde çıkan Erzurum ve Amed de şahsiyetli kulüpler.
dogru analiz
gecen sene kabus gibiydi
GS dusmanlari dolustu lige, basta Kocaeli

ama burada Oral yoo ne alakasi var falan diyordu
ins Kocaeli'ni dusurecegiz
Amed ise Chobani'den dolayi guven vermiyor

istanbulun saçma sapan takımları geleceğine şehir takımları gelsin isterim

doğu ve güneydoğu takımlarının da başımın üstünde yeri var

hatta sene başında en çok vanspor gelsin isterdim buradan

hakkari şırnak batman mardin hoş gelirler sefa getirirler

ama organik olmayan, örgüt diliyle hareket edenlere sevinemiyorum

Heriflerin gorselini de ayrica niye paylasiyorlar ki.

@ yap gitsin illa kutlayacaksan...

Ya şimdi şuraya bir şeyler yazarım ama tam şampiyonluk günü forumdan ceza almayayım diyorum susuyorum.

Gerçekten size mi kaldı koştur koştur pkkspor'u tebrik etmek bir de reklamını yaparcasına. Bunlar küfür yemekten zevk alıyor başka açıklaması yok.

Ya şimdi şuraya bir şeyler yazarım ama tam şampiyonluk günü forumdan ceza almayayım diyorum susuyorum.

Gerçekten size mi kaldı koştur koştur pkkspor'u tebrik etmek bir de reklamını yaparcasına. Bunlar küfür yemekten zevk alıyor başka açıklaması yok.
Macta tezahurat yerine "direne direne kazanacagiz" slogani vardi yav. Spor cercevesinde kalmalari zor duruyor.

Geri
Üst Alt