1. Lig Maçlar ve Analiz Başlığı

2016da Alanya ile final Konyadaydı finale gelmiştik Realde bir yemek yiyelim dedik AVMde Alanya diye bağıranları Nalçacılar kovalamıştı sonra gelip bizle sohbet ettiler çay falan içtik güzel ağırlamışlardı :)
çılgınlar çılgınlar
çılgın nalçacılılar!!!

Çanakkale Dardanelspor’un olmadığı bir Spor Toto Ligi’ni kabul etmiyoruz!!!

———————Fevzi Elmas——————-
Tamer Tuna—G.Zan—-Bekir—-Murat Öner
——————-Topal—M.Çoğum————
———————Selçuk İnan——————-
——Gürçay———————-Kabze——-
——————Mehmet Şen——————

Memleketim

İzmir’de doğup büyüsem de benim de memleketim, aslen Çanakkaleleyiz.(Atalar Bulgaristan’dan göçmüş gerçi de)

çanakkalemiz dönsün diye tüm dileklerimiz

Dardanel fabrika olarak bu kadar toparlamışken artık bir atılım yapılmaz mı ya eskisi gibi? Niyazi neden bir şey yapmıyor? Takımı ne satıyor ne de yatırım yapıyor. Küçümsemiyorum da Ümraniye’nin, Tuzla’nın süper lige çıkma mücadelesi verdiği ortamda Çanakkale Dardanel’in Süper Amatörde olması canımı sıkıyor. BAL bile değil ya.

Benim arkadaşım mahalle takımında oynuyor İzmir’de süper amatör olarak,; spor olsun, kilo almayayım diye.

adana deplasman değildir müns
KonyAds!

İzmir’de doğup büyüsem de benim de memleketim, aslen Çanakkaleleyiz.(Atalar Bulgaristan’dan göçmüş gerçi de)

Dardanel fabrika olarak bu kadar toparlamışken artık bir atılım yapılmaz mı ya eskisi gibi? Niyazi neden bir şey yapmıyor? Takımı ne satıyor ne de yatırım yapıyor. Küçümsemiyorum da Ümraniye’nin, Tuzla’nın süper lige çıkma mücadelesi verdiği ortamda Çanakkale Dardanel’in Süper Amatörde olması canımı sıkıyor. BAL bile değil ya.

Benim arkadaşım mahalle takımında oynuyor İzmir’de süper amatör olarak,; spor olsun, kilo almayayım diye.

çok fazla asılmıyor şehir bence mesele o

insanların bu konuda ilgisi az

istanbuldaki takımlar gibi istanbulda yaşayıp buna para harcayan kimse de yok

artık altyapı da çalışmıyor

çok fazla asılmıyor şehir bence mesele o

insanların bu konuda ilgisi az

istanbuldaki takımlar gibi istanbulda yaşayıp buna para harcayan kimse de yok

artık altyapı da çalışmıyor

Alt yapıyı tekrar aktif etmek zor değil. Şehirde bir salmışlık var bu konuda doğru ama insanlar haklılar da. Takım şu anda Süper amatör. Nüfusun %80’i takımın hangi ligde olduğunu bile bilmiyordur. En azından takım satın alarak 3. Lige çıkılsa ve hemen o sene 2. Lig kırmızı-beyaz gruplara çıkılsa tekrar hava gelir şehre.

O zaman stadyum da yenilenir. Çünkü kışın rüzgarda top oynanmıyor gerçekten.

3. Ligde Halide Edip Adıvar SK satın alınacaktı 2 sene önce falan ama yattı o iş.

Niyazi Survivor’a sponsor olacağı parayla o takımı alırdı. Yatırım yapmayacaksa da satsın almak isteyenler var. Bodur ailesi talipti bir zamanlar.

2 sene önce eski topçular Sakıb Aytaç ile Özgür İleri de almak istedi takımı Niyazi yine satmadı.

Alt yapıyı tekrar aktif etmek zor değil. Şehirde bir salmışlık var bu konuda doğru ama insanlar haklılar da. Takım şu anda Süper amatör. Nüfusun %80’i takımın hangi ligde olduğunu bile bilmiyordur. En azından takım satın alarak 3. Lige çıkılsa ve hemen o sene 2. Lig kırmızı-beyaz gruplara çıkılsa tekrar hava gelir şehre.

O zaman stadyum da yenilenir. Çünkü kışın rüzgarda top oynanmıyor gerçekten.

3. Ligde Halide Edip Adıvar SK satın alınacaktı 2 sene önce falan ama yattı o iş.

Niyazi Survivor’a sponsor olacağı parayla o takımı alırdı. Yatırım yapmayacaksa da satsın almak isteyenler var. Bodur ailesi talipti bir zamanlar.

2 sene önce eski topçular Sakıb Aytaç ile Özgür İleri de almak istedi takımı Niyazi yine satmadı.

dardanel hakiakaten bela başa şu an

belki de bunu kırmak lazım önce

adananın hepsi tv başında diyebilir miyiz

Tuzla'nın Adana Demir karşısındaki eksikleri dönmüş hayırlı işler

Samsun'un stadı güzel duruyor
Samsun gelsin

Geri
Üst Alt