Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.878
- 109.724
- 4.878
genel averaj mı 3lü averaj mı oluyor puan eşitliğinde?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+rizeKonya , Hatay , Başak , Paşa , Kayseri out.
Hadi Hatay kalsın , bir şans daha verelim.
genel averaj mı 3lü averaj mı oluyor puan eşitliğinde?
Kesinlikle ya. Şehir takımı veya köklü takımlar istiyorum artık Süper Lig'de. Benim gönlümden geçen Giresun - Samsun ve Altay aslında.akhisar güc zehirlenmesi yasadiktan sonra alt ligi boyladi
sehir takimi olmayanlar böyle alt liglerde oynasin
o stadın yapımı çok uzun yıllardır konuşuluyordu ben 2013 de liseyi giresunda okurken ihalesi falan yapılmıştı. Bu seneki çıkış ile stadın denk gelmesi tesadüf de olabilir hakem desteği de olabilir maçlarını izlemedim bilmiyorum ama imkanları kısıtlı. Bizim yurdun altında antreman sahaları vardı saha demeye bin şahit lazım ama giresun iyidirÇotak Arena’nın yapılması Süper lig için yeterli bir gelişme gibi gözüküyor.
Konya , Hatay , Başak , Paşa , Kayseri out.
Rahmi Vardı mıydı ne o karıştırıyor ortalığıHadi Hatay kalsın , bir şans daha verelim.![]()
Yok.Tek Galatasaray kalsin istermisiniz ?
Balıkesir'in golü o kadar netti ki.. Ama yine de maçı alırdı Demirspor..1-1- olacak adana maçı 2-0
2-1 olacak Giresun maçı 3-0
Hakem katiami yasanmakta, utanmadan şu mactan para alıp yiyecekler
Vardy karıştırıyo Fbli o.Basın Sözcüsü o fazla bi yetkisi yok..Rahmi Vardı mıydı ne o karıştırıyor ortalığı
Ya da başka bir yönetici. Onursal başkan mıydı hatırlayamadım
Yok.
Alt ligden de gelecek
Altınordu , Samsun felan gelsin işte