Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.275
- 51.275
- 3.683
Denizlispor gol yerse +18 olur o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denizlispor gol yerse +18 olur o
Denizlispor bizi elediginde millet fatih terime laf atiyordu hadi ciksinlarda simdi konussular Denizlispor bu boru degil.Denizlispor gol yerse +18 olur o![]()
Kaçırdım kardo ya, iş yoğundu bugün ama büyük avantaj yakalamisiz@Umut Şimşek Maça hazır mısın kardo![]()
Şu işler biraz azalsın da yanına geleyim kardo üst komşu beni özlemiştirKaçırdım kardo ya, iş yoğundu bugün ama büyük avantaj yakalamisiz
Eyvallah mutfak robotu bey, Denizlispor böyledir işteDenizli maçı çevirmiş comeback ın kralı olmuş tebrik ederiz reis @Umut Şimşek
Tepinip duruyor reis bir sakinlestirirsinŞu işler biraz azalsın da yanına geleyim kardo üst komşu beni özlemiştir![]()
O değil yav üstün diğer yan komşusu hani senin eve atmıştım sen yokken de sen gelip şaşırmıştın kıza mahçup olmuştun sonra o kız beni evine attı falan filan devam ettik öyleTepinip duruyor reis bir sakinlestirirsin
Naber kardoO değil yav üstün diğer yan komşusu hani senin eve atmıştım sen yokken de sen gelip şaşırmıştın kıza mahçup olmuştun sonra o kız beni evine attı falan filan devam ettik öyleSenin dediğin diğer komşuyu da sustururuz da
![]()
Heaaaa ayıktım o olayı hatırlamak istemiyosunNaber kardo![]()
Şükür ya iyiyim, SürünüyorumHeaaaa ayıktım o olayı hatırlamak istemiyosunİyiyim kardo sen
![]()
O nasıl iyi olmak yılaaaannnnŞükür ya iyiyim, Sürünüyorum