1. Lig Maçlar ve Analiz Başlığı

Bilmiyorsanız söyleyelim de tehlikenin farkına varın Samsun ve Bodrum aşırı derecede FB uşağı takımlar. Bolu'nun yönetimi değişmediyse onların da €1m verip Ertuğrul'u alma gibi bir vukuatları var.

Eyüp, Pendik ve Bandırma gelsin derim ben.

Bilmiyorsanız söyleyelim de tehlikenin farkına varın Samsun ve Bodrum aşırı derecede FB uşağı takımlar. Bolu'nun yönetimi değişmediyse onların da €1m verip Ertuğrul'u alma gibi bir vukuatları var.

Eyüp, Pendik ve Bandırma gelsin derim ben.
eyüp pendik ve bandırma gelirse ve ümraniye istanbul düşmezse süper ligin adı istanbul ligi olarak değişsin daha iyi

eyüp pendik ve bandırma gelirse ve ümraniye istanbul düşmezse süper ligin adı istanbul ligi olarak değişsin daha iyi
Hak eden gelsin hak etmeyen düşsün bu kadar basit. Fener uşağı camialar ne olursa olsun gelmesin. Ben takmıyorum öyle yok İstanbul takımıymış yok taraftarı yokmuş bilmem ne. Sanki Anadolu takımları futbola bir şey mi katıyor, çok mu taraftarları var stadyumları mı dolduruyor.

İstanbul ve Ümraniye gidici duruyor zaten. Aslında Ümraniye kötü top oynamıyor ama kadro çok yetersiz. Her maç rakipten çok topla oynayıp rakipten çok şut çekip rakipten fazla ceza sahasında topla buluşup kazanmamayı bir şekilde başarıyorlar. İstanbulspor doğru düzgün transfer yapmamış 8-9 Türk oyuncuyla oynuyor ama onları pek izledim dersem yalan olur.

Bodrumspor'un sahibi Opet'in orijinal sahibi ve şimdiki ortaklarının oğlu Ali Koç'un kankisi

Samsunspor'un yeni başkanı 4-5 yıldır Ali Koç'a yanlama derdinde

@Onur Üründül Tuzlaspor - Pendikspor Maçı'nda şutlar güzel de 1 türlü Gol olmuyo.Son 10 dk 2 takım'dan 1'i Gol atmaya yakın güzel keyifli 1 maç..

stat evime çok yakın. ilk golü wcdeyken 2.yi şimdi ütü yaparken duydum.

sofascorea baktım taraftarların sevinç sesiyle aynı anda skoru güncelliyor. nasıl bir sistem bu? nerdeyse canlı kanlı izlerken gol olmadan skoru giriyorlar

pendikimiz zuper ligde

Hakem Denizlisporlu Oğuz Yılmaz'a sarı kart verdi daha sonra Var'da izledi geldi sarı kartı iptal etti kırmızı kartı verdi.Daha sonra da Leo Schwehlen'e yanlışlıkla kırmızı kart gösterdi Oğuz Yılmaz yerine Leo Schwehlen'i attı.Leo Schwehlen de şaşkın 1 şekilde tekrar izlensin diye itiraz etti 2 Dk boyunca ama kural gereği inceleyemedi hakem :D

Geri
Üst Alt