Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.258
- 51.267
- 3.683
Gol Eyüpspor attı 1-1..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyüpsporun bu seneki tüm maçları incelenmeli
Hocam Bodrum gibi bir yere stat yapılır. Çok dert etmeye gerek yok stat mevzusunu. Olmadı bir süre sıkıntı çekerler Hatay gibi ama sonra olur stat. Ama Bodrum gibi bir ilçenin mutlaka olması lazım ligde. Yönetim, başkan vs. Fenerli olabilir ama en çok satılma haberi Bodrumspor'a yönelik çıkıyor. Abramovich'in ilgisi vardı. Fatih Terim iddiası çıktı yalan bile olsa. Bir şeyler olacak Bodrumspor ile alakalı belli ki. Bodrum İstanbul zenginlerinin ikinci yerleşim yeri. Bu sebeple bizim takımlara maddi olarak İzmir takımlarından da Karadeniz takımlarından da Ankara takımlarından da daha ciddi bir rakip olabilirler. Bodrum'u Türkiye'nin Monaco'su gibi görebiliriz misal. Hem Monaco gibi liman şehri olması hem Monaco gibi zenginlere yönelik bir şehir olması ile sansasyonel transferler görebiliriz mesela zengin bir yönetimle.Bodrum gelmesin bence stadları leş ilçe takımı. Ayrıca yönetim başkan filan fenerli diyorlardı.
Samsun, sakarya direkt, play off göztepe iyi olur. Rize gelmesin yeter.
Göztepe bu gidişle play off'lardan süper lige geri döner umarım Samsunspor, Sakaryaspor ve Göztepe çıkar Rizespor'da hak ettiği yerde kalır.Gol Göztepe attı 3-2..
Tff 1. Lig'e fazla 1 oyuncu gibi reis ama Süper Lig'e çıkarlarsa rotasyonda tutabilirler..Goztepenin 6 numarasi nasıl?
Ben süper ligi çok abartıyoruz gibi düşünüyorum mesela koy bizim takıma goztepenin 6 numarasını çatır çatır oynar .Tff 1. Lig'e fazla 1 oyuncu gibi reis ama Süper Lig'e çıkarlarsa rotasyonda tutabilirler..