1. Lig Maçlar ve Analiz Başlığı

Nur topu gibi ecel teri döktürecek bir deplasmanımız oldu. Hos geldi Sefa getirdi Samsunspor yerin burasıydı 🫶🤍
pucshp.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoşgeldin be Samsunspor.. Senin gibi köklü bir camiaya da böylesine erken bir Şampiyonluk ve geri dönüş yakışırdı zaten. Ben çocukken kabus bir takımdı Samsunspor. İlhan Mansız, Tümer, Serkan gibi hediyeleri vardır Türk futboluna. Çok sevindim 🤍
FB_IMG_1681328037908.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

süper lig'e gelirlerse göztepeli magandalar ortaligi karistirir %100

Hoş geldin Samsunspor.

İnşallah bütün semt takımları yok olup gider, yerine Samsun, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Gençlerbirliği gibi takımlar gelir.

Önümüzdeki 5-6 sene içinde Kasımpaşa, IBB, Karagümrük, Ümraniye gibi semt takımlarından kurtuluruz. Özellikle IBB ve Kasımpaşa'dan kurtulmak çok önemli.

Hoşgeldin Samsun. İnşallah Ümraniye ve İstanbulspor küme düşer.

Göztepe, Bursa, Sakarya, Eskişehir sizleride bekliyoruz.

Yarın Altınordu ve Rize maçları 1/2 - 2/1 bitme ihtimalleri oldukça yüksek.

Samsunun gelmesine sevindim. Serkan Aykut zamanlarını hatırlıyorum

Yarın Sakarya maçını alırlarsa direkt, alamazlarsa bile playofftan gelecekler gibi maalesef. Fb ile aramızda 12 puan fark yaratabilecek şerefsizliğe haiz bir kulüp

Hadi bizi zorluyorlar anlıyorum da,Fener'e her yıl kemiksiz 6 puanı vermeleri hayret verici bir olay.Bunlar eskiden böyle değildi,2000'lerde ligdeyken bize bu kadar ters gelmiyorlardı+Fb'den de devamlı puan alıyorlardı.Ne olduysa 2013-14'te yeniden lige çıkınca oldu bunlara.O günden beri terse döndü iş.2013-14'ten bu yana,heriflerden 6 puan aldığımız tek sezon 2021-22.O sezonda da küme düştüler.Fb'den de puan aldıkları 3 maç var bu 2013-2022 arası. 2014 Kadıköy beraberlik,2016 Rize beraberlik ve 2019 Rize galibiyet.Gerisi full mağlubiyet.

Hadi bizi zorluyorlar anlıyorum da,Fener'e her yıl kemiksiz 6 puanı vermeleri hayret verici bir olay.Bunlar eskiden böyle değildi,2000'lerde ligdeyken bize bu kadar ters gelmiyorlardı+Fb'den de devamlı puan alıyorlardı.Ne olduysa 2013-14'te yeniden lige çıkınca oldu bunlara.O günden beri terse döndü iş.2013-14'ten bu yana,heriflerden 6 puan aldığımız tek sezon 2021-22.O sezonda da küme düştüler.Fb'den de puan aldıkları 3 maç var bu 2013-2022 arası. 2014 Kadıköy beraberlik,2016 Rize beraberlik ve 2019 Rize galibiyet.Gerisi full mağlubiyet.
Galibiyeti Okan aldı zaten. 2014'teki maç fb şampiyon aldıktan sonra formaliteydi. Bir tek pereira'nın ilk geldiği zaman puan aldılar. Paşa da böyle.

Muriqi bize gelecekken araya girip Fb-paşa-rize kesişiminin özelliklerine sahip biri talimat veriyor demekten kendimi alamıyorum.

Samsunspor'un gelmesi sevindirici. İki taraftar desteği pek olmayan İstanbul takımının düşüp yerine 3 tane Anadolu takımının gelmesini isterim. Ama bu Rize olmasın mümkünse. Tercihen "Samsunspor-Sakaryaspor-Göztepe ya da Bodrumspor" üçlüsünün gelmesini isterim. İkinci lige de Kocaelispor ile Şanlıurfaspor çıksın mümkünse. Şehir takımları, tarihi olan büyük şehirlerin takımları (Göztepe-Altay-Gençlerbirliği vs.) ya da turistik ilçelerin takımları (Marmaris, Kemer, Bodrum vs.) gelsin isterim.

Rize gelmesin yavv. Fenere yatışlarını geçtim, o stadda kamera açısı çok kötü.

Geri
Üst Alt