- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
ömer bayram ve babelleri destekleyecek degilim. yillarimizi yiyip bitirenler. kaliteleri ortadahain
gs macı sonrası burda ol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ömer bayram ve babelleri destekleyecek degilim. yillarimizi yiyip bitirenler. kaliteleri ortadahain
gs macı sonrası burda ol
Pendik ilçe nüfusu kaç?Mavi Beyaz finalde. Umarım bir diğer mahalle takımı Pendik'i eleyerek Süper Lig'e çıkarlar. Bıktım Ümraniye'sinden Pendik'inden.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yav Esenyurt'n nüfusu da en son 1.2 milyondu. Şimdi olmuştur 1.5. Bu Esenyurtspor'un benim gözümde mahalle takımı oldduğu gerçeğini değiştirmez. Mahalleden takımın bulunduğu ilçeyi kastetmediğim anlaşılmıştır herhalde diye düşündüm ama demek ki anlamayanlar varmış. Daha net ifade etmek gerekmiş. He unutmadan Ümraniye'de benim için mahalle takımı statüsünde fakat nüfusu 700 küsür bin. Bunu da belirteyim. Cidden idari haritaya göre çıkaracaksak biz, Fenerbahçe mahalle takımıyız. Beşiktaş ilçe takımı.Pendik ilçe nüfusu kaç?
İlçemiz 2018 yılı nüfusu (ADNKS verilerine göre) 693.599' dir.
Erkan'a değişmez bu demişler o da değişmemiş![]()
Erkan Değişmez - Oyuncu profili
Erkan Değişmez ➤ 1 Tem 2025'den beri kulüpsüz ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: - ➤ * 27 Ağu 1986, Izmir, Türkiyewww.transfermarkt.com.tr
bal ligindeyken almışlar 2014te ve hala oynuor herif takımda
ilgeunch
Douglas tanqe geldiKocaeli kadrosu çok zayıf. Takviye yapmazlarsa yine düşerler. Baran aksaka, ali turap filan kiralansa aslında bunlara taraftarı, stadı iyi, istanbul'a yakın.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi