1. Lig Maçlar ve Analiz Başlığı

Eyüp karşısında Bodrumu desteklediğimi belirtmiş idim.

Bir Pendik sakini olarak yine Pendik karşısında da Bodrumu desteklediğimi belirtmek isterim. Çeşitlilik iyidir.

Mavi Beyaz finalde. Umarım bir diğer mahalle takımı Pendik'i eleyerek Süper Lig'e çıkarlar. Bıktım Ümraniye'sinden Pendik'inden.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pendik ilçe nüfusu kaç?
İlçemiz 2018 yılı nüfusu (ADNKS verilerine göre) 693.599' dir.

Pendik ilçe nüfusu kaç?
İlçemiz 2018 yılı nüfusu (ADNKS verilerine göre) 693.599' dir.
Yav Esenyurt'n nüfusu da en son 1.2 milyondu. Şimdi olmuştur 1.5. Bu Esenyurtspor'un benim gözümde mahalle takımı oldduğu gerçeğini değiştirmez. Mahalleden takımın bulunduğu ilçeyi kastetmediğim anlaşılmıştır herhalde diye düşündüm ama demek ki anlamayanlar varmış. Daha net ifade etmek gerekmiş. He unutmadan Ümraniye'de benim için mahalle takımı statüsünde fakat nüfusu 700 küsür bin. Bunu da belirteyim. Cidden idari haritaya göre çıkaracaksak biz, Fenerbahçe mahalle takımıyız. Beşiktaş ilçe takımı.

Kerem Akturkoglunu Galatasaray’imiza kavusturan Anagold 24 Erzincanspor’um umarim 1.lige cikar. Önümüzde sanliurfaspor maci var bakalim nolacak

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Altay
Göztepe
Kocaeli
Sakarya
Bolu
Manisa

Erkan'a değişmez bu demişler o da değişmemiş :D

1686327128111.webp

Kocaeli kadrosu çok zayıf. Takviye yapmazlarsa yine düşerler. Baran aksaka, ali turap filan kiralansa aslında bunlara taraftarı, stadı iyi, istanbul'a yakın.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakarya - Genclerbirligi maci da 0-0 bitti.
Altay-Tuzla macinda Tuzla'dan resital bekliyoruz.

Geri
Üst Alt