1. Lig Maçlar ve Analiz Başlığı

Şanlıurfa'da kayıp
işte dediğim gibi zaten 3-5 takım dışında hepsi rezalet yav ekonomik nedenlerden falan dolayı tabii insanları da anlıyorum her şey pahalı bir de bilet falan parası da oluyor , oturduğum yerden ahkam da kesmeyeyim insanlara tabii davulun sesi uzaktan iyi gelir de bu şekilde taraftarsız takımlar olduğu sürece ben dediğim gibi istanbul takımları olsun en azından depe fazla gitmeyelim daha mantıklı geliyor , 1-2 k fazla seyirci için değmez gibi.Hiçbir türlü zevk vermez yani

işte dediğim gibi zaten 3-5 takım dışında hepsi rezalet yav ekonomik nedenlerden falan dolayı tabii insanları da anlıyorum her şey pahalı bir de bilet falan parası da oluyor , oturduğum yerden ahkam da kesmeyeyim insanlara tabii davulun sesi uzaktan iyi gelir de bu şekilde taraftarsız takımlar olduğu sürece ben dediğim gibi istanbul takımları olsun en azından depe fazla gitmeyelim daha mantıklı geliyor , 1-2 k fazla seyirci için değmez gibi.Hiçbir türlü zevk vermez yani
Passolig garebeti de büyük etken

Rej manaj Sivasa dönmüş. İlk yarıdan 2 gol atmış. Iddaa oynayanlar sivasin super lige çıkmasına oynayabilir. Şu an 14.siradalar ama playoff ile 6 puan fark var. Bu arada barışa yaptığın gaddarca faul peşini bırakmasın manaj! Kötü insan

ilginç şeyler oluyor burada.

Dün oynanan 3 maçta 1/2 2/1 oldu.

bugün Van - Bodrum maçı 2/1

ads - svs 1-1 oldu lann

erok çıkamaz ve gümrük paşa eyüp düşerse seneye 1.ligde 8 istanbul takımı olacak gibi

sivas çorum erzurum gelebilir mi var mı ihtimali

Akşam Erzurum sfk kazanirsa kesin super ligde diyebiliriz. E.Erok kazanirsa işler karışır. Ancak görünüşü bakılırsa erzurum ve amed super lige dogrudan cikmaya daha yakın görünüyorlar..

V2515 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chobani stadinda Amed mi...

Erzurum ve Amed geldi gibi.
Bu sene minimum 2 İstanbul takımı düşer, belki 3 tane düşer.

Seneye fikstür bol Anadolu deplasmanlı olacak.

Geri
Üst Alt