1 Maç Seyircisiz Oynama Cezası

es es taraftari olacak sadece.

Tff inde Allah belasini versin. buna sebep olanlarinda kendilerine madalya taksin.

1- Ulan Dünyanın hangi ülkesinde tarafsız sahada oynanan maçtan dolayı ceza verilir ?

2- Hani tribün kapatma olacaktı ?

Benim degisen kurallarla ilgili sikintim var. Yoksa cezayi hakettik yani, tartismaya da gerek yok.

Fenerbahce´nin attigi yabanci maddeyle, bizim UltrAslan ergenlerinin attigi yabanci madde bir miydi? Lütfen.

Bizim ergenler macin durmasina neden oldu. Sahayi yabanci maddeyle kapladilar resmen. Sikeciler 10-15 tane bisey atti.

Dolayisiyla cezayi hakettik biz. Ama kurallar degismisti. Neden simdi farkli uygulaniyor? Benim derdim bu.

Şikecilerin cezasını affedip bize ayar çekmişler onun bunun .......

şerefsiz şerefsiz şerefsiz tff çözüm üretin buna ayaklanalım

Allah cezanızı versin be.. ALLAH büyük, ilahi adalet tecelli edecek sezon sonunda!!

Tribün kapatma kuralı da sadece Fener'e var bu arada. Muz Cumhuriyeti'nde bile böyle skandal kararlar alınmaz.

Türkiye daha önce hiç bukadar alenen berbat edilmiyordu! Ülkemde spor, adalet, hukuk falan yok..

Siyaset spora bukadar etki etmiyordu, etmezdi!

Ulan Ultraslan sırf zarar sırf zarar

I am the one who knocks!

Sevinmesemde hakettik dogruyu soylemek gerekirse, rahat rahat oturup mac izlemek cok zor ya.

ultrAngutlar sağolsun. Hiç federasyona bok atmayın. Hakettik...

UltrAslan Galatasaray bi defolup gitse, zihniyet bozuk bizim UltrAslanda

Ua denilen iğrenç çete sağolsun. Pislikler.

Ultraslan malları yüzünden hep..Arkadaş bi bitmediler ya yazık

Tarafsız sahada oynanan kupa maçında olan olaylardan dolayı sahayı kapatıyolar.Bunlar değil miydi tamamen saha kapatma kalktı diyen ? Bu federasyon gitmedikçe Türk futbolu can çekişecek.Bar köşelerinde,otel odalarında kendi getirdikleri yasalara dahi sadık kalamıyolar

Prandelinin ilk ciddi bulusmasi taraftar ile anderlecht maci olacak yani. oda fena degil yani aslinda.

olayin bide positif tarafindan bakayim dedim :DD

Fb'nin geçen seneden kalma cezasını cezayı ligde aldıkları için süper kupa maçında uygulamadılar ama şimdi tarafsız sahada oynanan ve tribünlerin sadece yarısının bize ait olduğu bir maçta yaşananlardan dolayı bizim lig maçında tüm sahamızı kapatıyorlar!!

Yalniz taraftarlarin "buyuk bir bolumu" turkiyede olsun, avrupada olsun tam HANZO takiliyor.

Oturun oturdunugunuz yerde kardesim, yahu benim bile tepem atiyor bu goruntuleri gorunce.

Geri
Üst Alt