Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.160
- 9.409
- 2.068
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oğuzhanım başta ayşe ablamız olmak üzere işçinin hakkını vereceksin diyorsunŞu saatte çalışıyorum. Aynen kardeşim işçi bayramı!
Galiba bir tek bana boş ve saçma geliyor şu olay. Modern kölelik yapmanın bayramı mı olur?
Hocam ben de sendika uyesiyim.Satılmış Sendika ve sendikacılara inat yozlaşmış sisteme inat adalet adı altında sosyal demokrat adı altında tüm siyasi partilerin çıkarlarına inat tüm emekçilerin bayramını kutlarım.
Kardeşim benim. Bir kaç beyaz yakayı mutlu etmek için ben de çalışıyorum. Sorarsan işçi bayramı!Şu saatte çalışıyorum. Aynen kardeşim işçi bayramı!
Kara para aklayıp tefecilik yapan, ekmeğini tüyü bitmemiş yetimden çıkaran @Onur Üründül en çok senin emek günün kutlu osun

Bende öyle rengim az çok anlamışsındır beni, şuan sendikaların bataklık çukuruna girdiğini ve işçi hakkı emekçinin eşitliğini savunmadığına hemfikirizdir.Hocam ben de sendika uyesiyim.
Hepsi mafya yawBende öyle rengim az çok anlamışsındır beni, şuan sendikaların bataklık çukuruna girdiğini ve işçi hakkı emekçinin eşitliğini savunmadığına hemfikirizdir.