1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı Kutlu Olsun!

Melih Akan

Berlin Panteri
1 Mayis İşçi Bayraminiz kutlu olsun.İşçi'nin,emekçi'nin,yoksulun kazandiği bir dünya olsun.

Maalesef bu onurlu günde bile isciye zulm ediliyor.Besiktas'da Taksim'de masumane bir sekilde haklarini arayan,günlerini kutlayan iscilere fasist bir bicimde yapilan saldirilari kınıyorum.

Bu arada işçiyi köleleştiren, yoksulluğa mahkum eden düzene de lanet olsun.

Son olarak henüz 1 yıl olmamasina ragmen unutulan,Soma'da hayatini kaybeden ve 1977 yılında Taksim'de hayatini kaybeden emekçileri de saygiyla aniyorum.

%C4%B0%C5%9F%C3%A7i-Bayram%C4%B1-Kutlu-Olsun.jpg

İşçi Bayramı emekçinindir. Teröristlerce provoke edilmeyen bir bayram diliyorum.

1437eb4e52327f5dcde654278fc4aee2.jpg

GT-I9300 Tapatalk

Bir gün gerçekten İşçinin, Emekçinin sesini duyuracağı, düzenin kölesi olmamış bir bayram olarak kutlanması dileğiyle, sabah kanalları dolaşırken mehteran takımı vs gördüm kutlamalarda "1 Mayıs ve Mehteran" sağlam ironiymiş.

isci degilim, ama butun iscilere butun emekcilere kutlu olsun

İşçi ordusu, bir gün tüm toprağı çatlatacak ve köle olmaktan çıkıp efendi haline gelecektir.

Emile Zola

ChWczWBXEAAVatC.jpg

Bütün emekçilerimizin işçi bayramı kutlu olsun !

polisler meydanlarda işçilerle uğraşıyor ulan gidin ışıd le pkk la uğraşın ne istiyorsunuz bizden aldığımız 3 kuruşla ülkenin ekonomisine üretimine katkı sağlıyoruz yılda 1 bayramımız var onuda içine ediyo bu polisler bu bayram işçilerin bayramı eşşek gibi yatıp binlerce lira maaş alanların değil gidin onları coplayın biber gazı sıkın veya kankanız ışıdlileri

tüm işçi ve emekçilerin dayanışma günü kutlu olsun.

C-r-7XtXcAMsPSI.jpg

Hakiki işçilerin bayramı kutlu olsun.

heppi.gif

1 mayıs işçinin emekcinin bayramını kutlarım..

Geri
Üst Alt