1 Milyon Keriz

Bence inanılmaz bir organizasyon.
Kazanclarini Biraz anlatayım isterseniz.

2 tip üyelik varmış.

1. Oy kullanma hakkı olacak üyelik. 36 ay taksit imkanı ile 10.000 tl ilk üyelik ücreti. Sonrasında 50 tl yıllık üyelik ücreti ödeyecekler.

2. Oy kullanma hakkı olmayan ama örneğin 100 kişi imza toplayıp aday önerisinde Bulancak üyeler. Bunu için ilk giriş ücreti 2.000 tl . 36 ay denizbank taksit imkanı. Sonrasında yıllık 50 tl üyelik ücreti.

Şimdi 200.000 üye sisteme dahil olduğunu düşünelim.
2.000tl x 200.000 = 200.000.000tl
Sadece düşünün.

Adamlar fb yi türkiyenin 1 numarasi yapmak için yola çıktılar.

Şahsi fikrim bu sayede fark oluşturacaktır.

Bizim zenginlerimiz klube 5 kuruş vermezler ama adamlar neler yapıyor.

Zamanla anlayacaksınız.

Kim kime havadan para veriyor ? bu kampanya dahilinde 2.000 tl verecek net olarak enayidir. Neden ? Karsılıgında hicbir hak elde edemiyor.

Benim maddi durumum çok iyi olsa ve bizim kulüp böyle bir kampanya baslatsa bende üye olmam. Madem 2.000 tl verecem, gider kombine alır, üstünüde storeden forma+diğer ürünler ile tamamlarım.

2.000 tl'yi falanda bosver. En basitinden Bugün 100 tl bagıslama kampanyası yapılsa kac kisi bagıs yapar ? Bagıs yapmayı kafasına koyan adam emin ol gider forma alır.

Son olarak fb 1.000 tane üyeyi zor görür.

Paralı köpekler, sizi bu stada almayacağım diyerek hakaret ettiği insanlara el açmış, para dileniyor. Şikebahçeye de böylesi yakışırdı. :k19:

Bence güzel bir proje ama üyelik tarzları ve paranın trink para şeklinde istenmesi yanlış.

Mesela Galatasaray çıksa dese ki, 10binTL giriş ücretin var ve bunu istersen 10 senede faiziyle beraber krediyle falan da uğraşmadan taksit taksit ödeyebilirsin, artı senelik 100TL'de aidat ücretin var. Sonra eğer bu 10 sene üyelik ücretini ve aidatını aksatmadan yatırdıysan oy kullanma hakkına sahip olacaksın. Hiç düşünmeden bugün gider üyelik işlemlerini başlatırdım.

Denizbank ile anlaşıp 36 ay ödemeli kredi veriyorlar ama bu tarz işlerde banka işleriyle falan uğraşmak istemem.

Bu şekilde yaparlarsa başarıya ulaşır, umarım Galatasaray'da benzer birşeyler yapar birgün.

Fenerbahçe yönetim kurulunu finanse edecek şanslı kişiler :D Hadi pamuk eller ceplere. Mesela normal olarak taraftarlar kombine alarak maçlara gidiyorlar, kongre üyesi olarak oy veriyorlar, dergiye abone olanlar dergi sahibi oluyor vs vs vs... İyi de bu 1 milyon üye olacak elemanların eline ne geçecek? Yani herşeyin bir bedeli olması lazım... Karşılığı ne olacak?

Şu ana kadarki üyelerin çoğunun zorlama üye yapılan zenginlerden oluştuğunu düşünüyorum.

GT-I9300 Tapatalk

Vay TRT Spor da baslamis bunun reklamini yapmaya.

En son twitterda 3000-4000 arasi bir rakamda olduklari ve bu yüzden hisse satisi ve tahvil ihraci yapacaklari söyleniyordu.

ilk defa fenerlileri takdir ettim hayatımda :D
ben o kadar keriz çıkar sanıyordum :D

Kim kime havadan para veriyor ? bu kampanya dahilinde 2.000 tl verecek net olarak enayidir. Neden ? Karsılıgında hicbir hak elde edemiyor.

Benim maddi durumum çok iyi olsa ve bizim kulüp böyle bir kampanya baslatsa bende üye olmam. Madem 2.000 tl verecem, gider kombine alır, üstünüde storeden forma+diğer ürünler ile tamamlarım.

2.000 tl'yi falanda bosver. En basitinden Bugün 100 tl bagıslama kampanyası yapılsa kac kisi bagıs yapar ? Bagıs yapmayı kafasına koyan adam emin ol gider forma alır.

Son olarak fb 1.000 tane üyeyi zor görür.

2.000 lira bunlara verecegime carcur etsinler diye
Gider 3-4 fakir cocugunu giydiririm okul baslayinca
Gider camiye yardim ederim
Kuslari takdir ettim,Azizin oyununa gelmediler

2.000 lira bunlara verecegime carcur etsinler diye
Gider 3-4 fakir cocugunu giydiririm okul baslayinca
Gider camiye yardim ederim
Kuslari takdir ettim,Azizin oyununa gelmediler

Birde 1 milyon keriz bulsalar (bilim kurgu) 1 milyonu birden nasıl oy kullanacak ? sırf bu organizasyon icin aldıkları paraları secim masrafları dahilinde harcarlar.

Geri
Üst Alt