- 10 Mart 2013
- 120.764
- 152.726
- 4.938
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence inanılmaz bir organizasyon.
Kazanclarini Biraz anlatayım isterseniz.
2 tip üyelik varmış.
1. Oy kullanma hakkı olacak üyelik. 36 ay taksit imkanı ile 10.000 tl ilk üyelik ücreti. Sonrasında 50 tl yıllık üyelik ücreti ödeyecekler.
2. Oy kullanma hakkı olmayan ama örneğin 100 kişi imza toplayıp aday önerisinde Bulancak üyeler. Bunu için ilk giriş ücreti 2.000 tl . 36 ay denizbank taksit imkanı. Sonrasında yıllık 50 tl üyelik ücreti.
Şimdi 200.000 üye sisteme dahil olduğunu düşünelim.
2.000tl x 200.000 = 200.000.000tl
Sadece düşünün.
Adamlar fb yi türkiyenin 1 numarasi yapmak için yola çıktılar.
Şahsi fikrim bu sayede fark oluşturacaktır.
Bizim zenginlerimiz klube 5 kuruş vermezler ama adamlar neler yapıyor.
Zamanla anlayacaksınız.
Yüzde 10unu bile yakalamalari mucize olur.1 milyonun yarısını yakalamalari bile mucize
Aziz Yıldırım: "1 Milyon üyeye doğru gidiyoruz"
Ahmet Hakan: "Şu an kaç üyeniz var?"
Aziz Yıldırım: "15 bin civarında"
Kim kime havadan para veriyor ? bu kampanya dahilinde 2.000 tl verecek net olarak enayidir. Neden ? Karsılıgında hicbir hak elde edemiyor.
Benim maddi durumum çok iyi olsa ve bizim kulüp böyle bir kampanya baslatsa bende üye olmam. Madem 2.000 tl verecem, gider kombine alır, üstünüde storeden forma+diğer ürünler ile tamamlarım.
2.000 tl'yi falanda bosver. En basitinden Bugün 100 tl bagıslama kampanyası yapılsa kac kisi bagıs yapar ? Bagıs yapmayı kafasına koyan adam emin ol gider forma alır.
Son olarak fb 1.000 tane üyeyi zor görür.
2.000 lira bunlara verecegime carcur etsinler diye
Gider 3-4 fakir cocugunu giydiririm okul baslayinca
Gider camiye yardim ederim
Kuslari takdir ettim,Azizin oyununa gelmediler
O üyelerin bir işlevi yok. Ne oy kullanabilir ne genel kurula katilabilir. Sembolik bisey. Bir nevi keriz.aviBirde 1 milyon keriz bulsalar (bilim kurgu) 1 milyonu birden nasıl oy kullanacak ? sırf bu organizasyon icin aldıkları paraları secim masrafları dahilinde harcarlar.