1 Penaltının Karşılığı Verilmeyen 4 Kırmızı Kart

Hüsnü Ayabakan

Berlin Panteri
Evet malumunuz üzere çirkef Aziz her sene yaptığı yaygarayı yine yaptı ve hakemleri tesir altına aldı... Kasımpaşalı futbolculara yapılan faullerde oralı bile olmamaya çalışan Aydınus vazifesini güzelce yerine getirmiştir.. Şimdi gelelim maça

Maçın henüz başları Emre Beleşoğlu açık seçik küfrediyor cezası tabi ki yok

Bruno Alves yere düşen rakibinin dizine tekme atıyor cezası yok

Delikanlı Gökhan Gönül sağda koşarken kendini yere bırakıyor cezası GG sarı kart olması gerekirken Adem'e sarı kart geliyor..Ve fb tehlikeli bir duran top kazanıyor..Aynu GG maçın 2. yarısında(hatırlamayanlar için Scaroine'nin etkili şutundan hemen önce ) rakibinin ayağına basıyor ne faul var ne kart var...Bitmedi henüz aynı GG gole giden rakibinin ayağına vuruyor ve sarı kart görüyor..Yani 3 sarı kart görmesi gerekn adam maçı 1 sarıyla bitiriyor..

Mehmet Topal artık sayamadım orta sahada kaç hızlı hücumu kestiğini nedense bu vatandaşa kart gösterilmedi..En az 3 tane hızlı atağı kesmiştir.. Kerem 1 kez ( o da tehlikesiz bölgede) rakibini kolundan çekti anında yedi 2. sarıyı...

Yani 1 verilmeyen penaltının cezası buysa bizim de geçen hafta Buraka yapılan kırmızı kart penaltı verilmedi... Bekliyoruz bu akşam ödülümüzü..

1 haftadır ortalığı ayağa kaldırıp kendi ş.....liğini meşru göstermeye çalışan bir topluluk kadar adi birşey olamaz ya. Dün adalet için toplanan binler dün akşam adaletsizlik yapmıştırlar, bu mudur sizin adalet anlayışınız? Sivas maçında o hareket penaltıydı haksızlık yapıldı size bunu bende kabul ediyorum ama Gençler maçında ki o harekette penaltıydı... Madem haksızlığa bu kadar hassassınız o zaman sizin ne farkınız kaldı dünkü olaylardan...

Yapmak istediğiniz tek şey adiliğinizi, şeref yoksunu olduğunuzu aynı haksızlığı yapmak bunu meşru göstermek için koyunlarınızı kullanmak. Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın inşallah islah olursunuz çünkü bu ülkede en büyük şikeci en büyük hakka giren grup sizsiniz.

Ayrıca yazmayı unuttuğum 2 şey daha var..Mehmet Topal efendi tıpkı GG gibi rakibinin ayağına sertçe bilerek basıyor sarı kartlık pozisyon faul bile verilmeden geçiştiriliyor.. Fb'nin 2. golünden önce üretilen faul da ayrı bir komediydi..

Bu kervan bu şekil yürümez. TFF'nin düşmesi gerekir. Başka da çözüm yolu yok.

Bir hafta Galatasaray'ı, bir hafta Fener'i, bir hafta Beşiktaş'ı kayıracaklar. Bu bu şekil olmaz. Adaletli bir futbol istiyoruz. Sadece 90 dakika sahada oynansın şu oyun.!

Masa başlarında değil! Futboldan gram anlamayan, baba parası yiyen, müthiş başarısız bir (insan) olan Yıldırım Demirören bir an önce ansızın geldiği gibi defolup gitmelidir Türk futbolunun başından. Başta da dediğim gibi bu kervan bu şekil yürümez!

Bugün biz açıklama yaparız yarın Fener, diğer gün Beşiktaş. Hiç bir takımın suçu da değil bu başımızda adil olmanın a'sını bile beceremeyen. MHK ve TFF olduğu sürece daha çok açıklama yayınlarız biz.

Şampiyonluk bu şampiyonluk 34 hafta nın bir ödülü ama bazıları bu emeği, bu alın terini, bu mücadeleyi resmen baltalıyor. Bunu sadece Galatasaray için söylemiyorum ligdeki 17 takım buna dahildir.

Yeter artık şu saatten sonra kimsenin kimseyi koruduğudu falan yoktur! Fenerlisi de, Galatasaray'lısı da, Beşiktaşlısı'da ve diğer 15 kulüp güçlerini birleştirip düşürsün şu TFF belasını başımızdan.

Resmen her hafta oyunun 1 perdesini izliyoruz. Bir TFF başkanı düşünün 3 büyüklerin, hatta 4 büyüklerin statına giremeyen, afedersiniz ama yerim böyle başkanlığı da, oturduğu koltuğu da.

Derhal bırakmalı Demirören ahlaksızı! Başka da düze çıkamayız zaten.

Bir hafta Galatasaray'ı, bir hafta Fener'i, bir hafta Beşiktaş'ı kayıracaklar. Bu bu şekil olmaz. Adaletli bir futbol istiyoruz. Sadece 90 dakika sahada oynansın şu oyun.!

Masa başlarında değil! Futboldan gram anlamayan, baba parası yiyen, müthiş başarısız bir (insan) olan Yıldırım Demirören bir an önce ansızın geldiği gibi defolup gitmelidir Türk futbolunun başından. Başta da dediğim gibi bu kervan bu şekil yürümez!

Bugün biz açıklama yaparız yarın Fener, diğer gün Beşiktaş. Hiç bir takımın suçu da değil bu başımızda adil olmanın a'sını bile beceremeyen. MHK ve TFF olduğu sürece daha çok açıklama yayınlarız biz.

Şampiyonluk bu şampiyonluk 34 hafta nın bir ödülü ama bazıları bu emeği, bu alın terini, bu mücadeleyi resmen baltalıyor. Bunu sadece Galatasaray için söylemiyorum ligdeki 17 takım buna dahildir.

Yeter artık şu saatten sonra kimsenin kimseyi koruduğudu falan yoktur! Fenerlisi de, Galatasaray'lısı da, Beşiktaşlısı'da ve diğer 15 kulüp güçlerini birleştirip düşürsün şu TFF belasını başımızdan.

Resmen her hafta oyunun 1 perdesini izliyoruz. Bir TFF başkanı düşünün 3 büyüklerin, hatta 4 büyüklerin statına giremeyen, afedersiniz ama yerim böyle başkanlığı da, oturduğu koltuğu da.

BU tff düşse ne olacak Aziz denen haysiyetsiz olduğu sürece bu işler aynen böyle devam eder... 1 değil 2 değil 3 değil Fenerbahçe hep aynı 10 yıldır hatta 15 yıldır hep aynı..Her kötü gidişin sorumlusu başkası... Her yenilgiden sonra asılıp kesilen hakemler.. Hangi takım bu karaktersizler gibi yürüyüş yapmıştır..Adamların futbolcuları bile 3 kağıtçı olmuş hepsi aynı zihniyette hep bir ağzıdan hakemleri asıp kesiyorlar hakem de gördüğ gibi değil görmek istediği gibi çalıyor..Tff düşsün yine birşey değişmez asıl çare Aziz'in kodese tıkılması..

BU tff düşse ne olacak Aziz denen haysiyetsiz olduğu sürece bu işler aynen böyle devam eder... 1 değil 2 değil 3 değil Fenerbahçe hep aynı 10 yıldır hatta 15 yıldır hep aynı..Her kötü gidişin sorumlusu başkası... Her yenilgiden sonra asılıp kesilen hakemler.. Hangi takım bu karaktersizler gibi yürüyüş yapmıştır..Adamların futbolcuları bile 3 kağıtçı olmuş hepsi aynı zihniyette hep bir ağzıdan hakemleri asıp kesiyorlar hakem de gördüğ gibi değil görmek istediği gibi çalıyor..Tff düşsün yine birşey değişmez asıl çare Aziz'in kodese tıkılması..

TFF düşsün de işlemleri uygulayan bir insanoğlu geçer elbet o makamın başına.

Bu montofon ineği kılıklı herif başımızda durduğu her saniye ülke futbolu feci zarara uğruyor.

Evet malumunuz üzere çirkef Aziz her sene yaptığı yaygarayı yine yaptı ve hakemleri tesir altına aldı... Kasımpaşalı futbolculara yapılan faullerde oralı bile olmamaya çalışan Aydınus vazifesini güzelce yerine getirmiştir.. Şimdi gelelim maça

Maçın henüz başları Emre Beleşoğlu açık seçik küfrediyor cezası tabi ki yok

Bruno Alves yere düşen rakibinin dizine tekme atıyor cezası yok

Delikanlı Gökhan Gönül sağda koşarken kendini yere bırakıyor cezası GG sarı kart olması gerekirken Adem'e sarı kart geliyor..Ve fb tehlikeli bir duran top kazanıyor..Aynu GG maçın 2. yarısında(hatırlamayanlar için Scaroine'nin etkili şutundan hemen önce ) rakibinin ayağına basıyor ne faul var ne kart var...Bitmedi henüz aynı GG gole giden rakibinin ayağına vuruyor ve sarı kart görüyor..Yani 3 sarı kart görmesi gerekn adam maçı 1 sarıyla bitiriyor..

Mehmet Topal artık sayamadım orta sahada kaç hızlı hücumu kestiğini nedense bu vatandaşa kart gösterilmedi..En az 3 tane hızlı atağı kesmiştir.. Kerem 1 kez ( o da tehlikesiz bölgede) rakibini kolundan çekti anında yedi 2. sarıyı...

Yani 1 verilmeyen penaltının cezası buysa bizim de geçen hafta Buraka yapılan kırmızı kart penaltı verilmedi... Bekliyoruz bu akşam ödülümüzü..

Sayın Akif Karabulut asla saygısızlık yapmak istemiyorum ama bir fenerli olarak senin yorumlarını beğenip sırf sana cevap vermek için foruma üye oldum.

Öncelikle senin objektif yaklaştığını düşünüyorum ama ödül beklemen çok yanlış olmamış mı?

Ayrıca burak yılmaz diyorsun. Bu arkadaşın her pozisyonda kendini yere atıp penaltı beklemesi hakemleri aldatmaya yönelik hareketleri objektif bir gs taraftarı olarak sana uygun düşmedi diye düşünüyorum.

Lütfen sözlerimde bir art niyet arama tamamen senin yorumlarına katılarak bir cevap verdiğimi göz önünde bulundur.

Sayın Akif Karabulut asla saygısızlık yapmak istemiyorum ama bir fenerli olarak senin yorumlarını beğenip sırf sana cevap vermek için foruma üye oldum.

Öncelikle senin objektif yaklaştığını düşünüyorum ama ödül beklemen çok yanlış olmamış mı?

Ayrıca burak yılmaz diyorsun. Bu arkadaşın her pozisyonda kendini yere atıp penaltı beklemesi hakemleri aldatmaya yönelik hareketleri objektif bir gs taraftarı olarak sana uygun düşmedi diye düşünüyorum.

Lütfen sözlerimde bir art niyet arama tamamen senin yorumlarına katılarak bir cevap verdiğimi göz önünde bulundur.

korkma biz hakemlerden bişey beklemiyoruz bize haksılık yapmasınlar yeter.

dünkü maçta fb en az 3 kırmızı görmeliydi. ama siz yıllardır böyle değilmisiniz. kadıköyde fb rakibini zorda kalırsa ancak tekme tokat döverek yeniyor. paşalılar eğer aynı serttlikle karşılık verseydi dün gece kasımpaşa 10 değil 7 kişi tamalardı maçı bunu herkes biliyor. fb kadıköyde istedği kadar kural dışı pislik yapabilir. tükürür, tekme atar basar küfreder ama kart görmez. öte yandan burak yılmaz hakeme "hocam ayıp bişey dediği" için kırmızı kart görür. 15 yıldır kadıköyde fbyi yenemedik bunun nedenini siz ve o psikopat başkanınız çok iyi bilir. oyuncumuzun, hocamızın, hakemin kafasını yararsınız, dünyada hiç olmayan bişey olur kafası yarılıp 10 dikiş atılan hakem hiçbişey olmamış gibi maça devam eder. çünkü kadıköyde herşey serbest. taraftara bok, sidik atarsınız başkanınız bütün bunlar için organizasyonunu yapar(yıllarca yapıldı bunlar). maçtan önce ortamı gerer. kadıköyde verilmeyen penaltı ve kkartlardan atılan ofsayt faullü gollerden 20 ciltlik kitap çıkar. volkan-emre başta olmak üzere önce küfür, tekme, tükürme ile herkesi tahrik eder maçı futboldan çıkarıp meydan savaşına çevirirsiniz. hakemlerde sizden nasıl olsa. ben daha kadıköyde fb-gsaray maçında futbol oynandğını gömedim yıllardır. telekomda bu olmaz olamaz çünkü bizim başkanlarımız hiçbir zaman sizinki gibi psikopat ve !!!! olmamıştır, siz fb taraftarıda helal başkan dersiniz. hani geçen hafta yaygara koparan yöneticileriniz futbolcularınız nerede? çıkıp desinler ki bizede kayırma yapılmasın hakemler adil olsun deseler ya. bak yıllardır fb nin gördüğü kırmızı kartdan sonra yaygara koparmadığı maç hatırlamıyorum. yada aleyhine penaltı verildiğinde ortalığı ayağa kaldırmadığını hatırlamıyorum. yunus yıldırım 35 fb maçında 29 defa fb kazanmış 10 galatasaray maçında sadece 1 defa galatasaray kazanmış. ama adam 1 günde galatasaraylı oldu. şimdi utancından ağlıyor. ama etme bulma dünyası sen yıllardır fb için çalış, haksızlık yap bir defa fb aleyhine karar verdin diye seni asarlar idam ederler. dahada aleyhinize hata yapılmaz korkma.

gıyabında bütün fblilere söylüyorum kişisel olarak sana değil.

bu arada yönetimin yaptığı açıklamayı hiç beğenmedim herşeye rağmen fb ye uymamalıyız.. dün sedat doğan çıktı konuştu yeterliydi o ayrı.

Sürekli takip ediyor musun yoksa yeni mi takip etmeye başladın forumu bilemiyorum kardeşim. Ancak bu forumda kimse burak ın ya da eboue nin kendini yere atmasından memnun değil emin ol. Arkadaşın dediği farklı bir şey. Şimdi burak genel olarak kendini yere atıyor diye haklı olduğu yerlerde hakkının yenmesi mi gerekiyor? Geçen hafta burak ın pozisyonunu izledin mi?

Donk buna benzer birşey demiş : Domuzla güreşe girersen camura batarsiniz. Ama o bundan zevk alir.

Tüpçü , Aziz, ve yürütmenin başi tarafindan yönetilen Türk futbolu domuzlarin camur havuzundan farksiz. Dogru tespit yapmiş Donk.

Aslinda soylenecek o kadar cok sey var ki,yapana degil yaptirana suc buluyorum.Isin ozu bu arkadaslar.

Sent from my BlackBerry using Tapatalk.

Bu iş böyle gitmez. Bu gazları sadece bu haftaya yetti, Fenerin haftaya mazereti kalmadı.

Haftaya daha adil olmasını umduğumuz bir hakem ataması ile yine duvara toslayacaklardır.

Fırat Aydınus sahada değil soyunma odasında ısınmış maçtan önce. Yani bu da müthiş stres altında olduğunu gösteriyor.

Fenerbahçe, Sivas maçından sonra istediğini almış oldu böylece.Devamı da gelir büyük ihtimal,tepkilerini uygulamalı gösteriyorlar çünkü,herkes de tırsıyor haliyle.

Hakemler özellikle Saraçoğlu'ndaki maçlarda Fenerbahçe'nin ister istesin, ister istemesin 12. adamı olarak görev yapmak zorunda...Bundan Fenerbahçe de memnun taraftarı da. Çünkü utanmaz,arlanmaz,başarı için her yol mübahtır zihniyetiyle oynayan iğrenç bir yapıları var...

Fenerbahçe tarzı mafyöz kulüpler Türkiye'de her daim işini götürür maalesef...Biz öyle olamayız o yüzden minimum puan kaybı yaşamamız gerek. İlk baştan işi sıkı tutmalıydık,çünkü Fenerbahçe saha dışı faktörleri uygulamaya sokan bir kulüp, eğer işler biraz olsun rayından çıkarsa...

Biz sadece şarlatanları görüyoruz. Yıldırım Demirören, Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, ilhan Ekşioğlu, Mahmut Uslu vs vs vs. Listeyi geçmie doğru uzatabiliriz. Sorun inanın ki bu adamlar değil. Perdenin arkasında kimler var. Türk futbolunun kaptan köşkünde kimler var ben onları merak ediyorum. Yoksa Ali gider veli gelir hiçbir şey değişmez. Perde arkasında olan, çok nadir sahneye gelen bir kişiyi biliyoruz bugüne kadar. O da Yüksel Çağlar.

Sence onda o yüzsüzlük varken bırakır mı?

Anca imza toplanması lazım istemiyoruz diye.

Orada ironi yaptım tabi ki öyle bir beklentimiz yok... Biz takımımıza bakarız takım iyiyse sonra hakem hatalarını ararız takım kötüyse zaten kimse hakeme falan yüklenmez hatamızı kendimizde ararız...BU Gs'ın geleneğidir 26 yaşındayım yıllardır hakemleri ezmeye çalışan kulüp hep aynı olmuştur Gs'ın canına tak etmedikçe (Ali Aydın meselesi) bu konuları ülke gündemi yapmaz..

Şundan ben bir Gs taraftarı olarak biz kazanalım da her yol mübahtır demem Rıdvan Dilmen gibi... Dün akşam bakıyorum hakem hatalrı vs. değil de 3 puanın oynanan futboldan çok daha önemli olduğu vurgulanıyor..Ne hikmetse aynı Rıdvan geçen hafta maçı konuşmadan hakemi idam etmişti...

Ve kusura bakma güzel kardeşim fb taraftarının %80'i bu zihniyette..

Ayrıca şimdi fark ettim Burak'ın kendini yerler atmasına tüm Gs taraftarı tepkili ama geçen haftaki pozisyonu galiba izlememişsin... Ayrıca Burak o konuda baya kendini düzeltti dikkat edersen eskisi kadar atmıyor yere darısı Bruno Alves-Caner gibi oyuncuların başına diyeceğim ama Gökhan Gönül arkadaşın dediğine göre Canere çok yükleniliyormuş..

Geri
Üst Alt