1 Sene Önce...

Şükrü Erden

Baba Gündüz
galatasaray-snejder-reuters-121113.jpg.JPG

Galatasaray-Turquia-Juventus-Champions-Reuters_NACIMA20131211_0128_3.jpg

images

image.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=ReFsbM9p3qg

11.12.2013

Galatasaray 1 - 0 Juventus

Son düzenleme:
Değişmeyen tek şey Sneijder'in klâsı.

Gece vardiyasındaydım. Uykudan uyanıp tek göz kapalı izliyordum. :D

gercek imparator mancinin takimiydi bu

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Maçin ilk yarisini iş de izliyordum, 45.nci dakikadan sonra eve gittim eve geldigimde 80.nci dakikaydi, son dakikalari izlemek için hizlica Star TVye açtigimi iyi hatirliyorum. Imkansiz olan maçi nasil yendigimizi ilk kez gördüm, cidden G.Sarayli taraftar olarak yaşadigim en güzel anlardan birisiydi. Drogba'nin koca kafayla verdigi harika pastan sonra Sneijderin attigi şik golle koskoca Juventusu yenmiştik.

Sonra da Juventus forumuna girip o aglayan Italyanlarin yorumlarini okumuştum.. :D

Gökhan Z. Reissss

O muhteşem "büyük deniz konuşması "

Niye düşünülmüyor?

Zan > Semih

gercek imparator mancinin takimiydi bu

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk
Zaten Erciyes deplasmanı galibiyetiyle de müthiş bir ivme yakalayabilirdi takım. Mancini , hangi dizilişle oynatacağına tam karar veremeyip yanlış transferler yaptırınca takım istikrarlı değildi sezonu iyice sallantıda geçirdi. Alex Telles'e 7M verildi Riera kadar performans veremedi, Hajrovic'e 3.5M verildi , Amrabat kadar olamadı, Salih'e 2.750 verildi Sabri-Eboue kadar olamadı. Burdisso getirildi Dany kadar olamadı. Ontivero getirildi , Bruma kadar olamadı(Bruma da Mancini'nin tabii ki bir seçeneği yoktu). Bu kadroyla oynamaya alışmış ve belli bir katkı veren isimlerin yerine hem daha yetersiz hem de fazla tecrübesiz isimler getirilince iyi bir düzen yakalayamadı.

Üstüne son maçta 4-2-3-1 oynayarak girdiğimiz devre arasına 3-5-2'ye göre kadro çalışıp , 4-3-3 ile ikinci yarıya başlayıp Chelsea maçına 4-2-2-2 çıkarak ve en son ideal bir 4-4-1-1 ile bitirerek Mancini'nin de en doğru şablonu bulamaması bizi belki de şampiyonluktan etti. Bunlara rağmen ve özellikle bu seneki sonuçları görünce Mancini'ye haksızlık ettiğimiz görülüyor. Muhteşem bir derbi performansı , en zor gruplardan birinden 5 maçta çıkarması, Türkiye Kupası ve zorda olsa ikinci olmak gerçekten maksimuma yakın bir başarı.

Mancini, Galatasaray için şanstı bence. Mesela Sabri'ye kademe anlamında çok şeyler kattığını düşünüyorum , savunmayı iyi yapmaya başladı. Mancini, Ünal Aysal'ın ''Bize üniversite okutacak hoca lazım'' tanımına uyuyordu ama devre arası transferlerdeki başarısızlık ve yeniden yüksek bütçeye ihtiyaç duyması , yeri gelince futbolcuları , Türk futbolunu ve yönetimi eleştirmesi , Lucescu'nun kesin geleceği düşüncesi , yol ayrımına sürükledi.

nereden nereye geldik bugün geldiğimiz noktaya bizi getirenleri hoş olmayan duygularla anıyorum

Gökhan Z. Reissss

O muhteşem "büyük deniz konuşması "

Niye düşünülmüyor?

Zan > Semih
Sadece o mu. Eboue niye yok. Bu yoklukta bu kanatsizlikta amrabat niye gider. Tamam ilk 11 oynatma yedekte iyi bi alternatif olmaz miydi. Drogbanin yerine bi adam alamadik. Off 1 senede takimin ancak bu kadar icine edilir... ileriye gidecegimize geriye gittik hem de epey geriye. Unal aysali cok severdim de gittikten sonra arkasinda biraktigi sis perdesi dagildikca sevgim nefrete donustu:((

maça gitmiştim , dışarı çıktığımızda göz gözü görmüyordu.
arabayı park ettiğim yere gittiğimde lastiklerin etrafı karla kaplanmıştı ve kış lastiğim de yoktu.
kaya kaya çıktım hasdal yokuşunu :D

Son 2 sezonda;

Futbolda Şampiyonlar Ligi çeyrek finali ve 2. turu
Erkek Basketbolda EuroLeague çeyrek finali
Kadın Basketbolda EuroLeague şampiyonluğu ve 3.'lüğü
Tüm branşlarda lig şampiyonlukları

Gören bir kulübün bu yılki performansı;

Futbolda 6 maçta 1 puan yenilen 19 gol, tarihi hezimetler, grup sonunculuğu
Erkek basketbolda çerez bir grupta 9 maçta 3 galibiyet, grup 5.'liği, sezon ortasında dağılma noktasına gelen bir kadro
Kadın basketbolda 5 maçta 5 yenilgi, iç sahada farklı yenilgiler.

Halimiz duman..

Mancini TSLde b.k gibiydi ama CL de tam bize göre hocaydi

Defans kurmasini çok iyi bilen bir hoca, Yekta gibiler bile onun sayesinde daha iyi oynamaya basladi, Sneijder'in müthis sezonunu da unutmamak lazim. Semih de gayet iyi oynadi (1 maçta 2 assist bile verdi!). Üst düzey bir forvetle rahatça sampiyon olabilirdik bence. Yalniz çok fazla tuhaf seyler deniyordu.

T.D. Mancini yardimci T.D. Hamza olsaydi simdi en azindan 3ncu olup Europa League girebilirdik.

Staddaydim inanilmaz bir gundu
Gol olduktan sonra alt tribune ucmustum tanimadigim adamlarla deli gibi seviniyorduk

Hava o kadar soguktu ki mactan sonra 1 ay oksurdum

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt