#1 Uğurcan Çakır

Biz muslerayla nasıl şampiyon olmuşuz 3 sene

1771155826909.webp
1771155829762.webp

Prime Muslera performansı veriyor zaman zaman.

yanılmıyorsam idolü de Musleraydı

Dursun başkana büyük bir özür borçluyuz Ederson kazığı bir tarafımıza giriyodu yoksa. Hem kontenjandan yemiyor hem de açık ara ligin en iyi kalecisi

Benim anladığım gol yediğinde ben,yemediğinde siz haklı çıkıyosunuz ok ama

Haklılık böyle bir şey değilki be kardeşim sonra üzülürsünüz

Uğurcan verilen para sebebiyle kazık transferidir çünkü donnarumma parası verilmiştir bilmiyom algılayabiliyonuz mu acep donnarumma la,hani 3 icardi parası ?

Bundan sonra yapılabilecek yorum kazıktır ama performansıyla kotardıdır ya da hem kazıktır hem kötüdür

O kazık kısmı değişmez tıpkı singodaki gibi,ben o kısımdayım

Uğurcan verilen para sebebiyle kazık transferidir çünkü donnarumma parası verilmiştir bilmiyom algılayabiliyonuz mu acep donnarumma la,hani 3 icardi parası ?

Bundan sonra yapılabilecek yorum kazıktır ama performansıyla kotardıdır ya da hem kazıktır hem kötüdür

Zaten kaleci için minimum 20m vericen ki iyi kaleci alasın? 15 yıldır kaleciye para vermemişsin ee zamanı gelmedi mi?

Donnarumma ile kıyaslamak komik uğurcan şu an 11de en az maaş alan oyuncu. Donnarummayı 5 milyona mı getirecektin? 5 yıllık maliyeti uğurcanı 3e katlardı donnarummanın.

Musleraya zamanında 7m + cana verdik şimdiki karşılığı bunun 20m + yapar.

Çevir kazı yanmasın usta. Donnaruma 10 milyon üstü maaş alıyor, Uğurcan kaç alıyor? 2,5 milyona yakın. Yani nasıl Donnaruma parası diyebiliyorsun cidden hayret. Sen maaşı oyuncu için kulüpten çıkan paraya saymıyor musun?

Ayrıca Fenerliler gibi Uğurcan Çakır'ın maliyetini yükseltip duruyorsun gözümden kaçmıyor.

Zaten kaleci için minimum 20m vericen ki iyi kaleci alasın? 15 yıldır kaleciye para vermemişsin ee zamanı gelmedi mi?

Donnarumma ile kıyaslamak komik uğurcan şu an 11de en az maaş alan oyuncu. Donnarummayı 5 milyona mı getirecektin? 5 yıllık maliyeti uğurcanı 3e katlardı donnarummanın.

Musleraya zamanında 7m + cana verdik şimdiki karşılığı bunun 20m + yapar.

İyi kaleci için min 20 mi verilmesi lazım daha az para olan tüm kaleciler kötü kaleci mi?

Hadi verdin o isim uğurcan mı?

Donna=ferrari , uğurcan=megane ,ikisinin satış fiyatı aynı az yakıyo diye megane mı alınır moruk ?

Muslera 2010 dknın en iyi kalecisiydi ,lazio gibi bir kulüpte oynuyordu,göz önündeydi,piyasası yüksekti ve yaşı da gençti o yüzden o paraydı (7+cana fahiş bi rakam da değildi yüksekti dersin max) ,uğurcan gelmiş 30 yaşına ,oynadığı takım ts,performanslar hep dalgalı,piyasası yok ve herhangi bir tecrübesi de yok, kariyerinde iyi oynadığı tek sezon var üstelik nasıl ikisini kıyaslayabilirsin yahu

Osiye 75 verdin kazık mı hayır,osi çünkü detaylandırmayayım şimdi,osi patlasa da kazık değil hiç gol atmasa da kazık değil o para osi gibi adama değerdi ve verdin gerisi teferruat ama uğurcan değil işte o parayı hakedecek kişi

Her şeyin herkesin bir değeri var,1 liralık yemeğe 10 lira verip karnını doyurman doymadığın gerçeğini değiştirmediği gibi kazıklandığın gerçeğini de değiştirmiyor

Lan yalnız ne güzel yazıyorum bee

Şu dünya düzü ben savunsam herkesce dünya düzdü şuan

Geri
Üst Alt