- 16 Haziran 2010
- 196.506
- 148.735
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
E be SadriUlan Sadri
Zaten kaleci için minimum 20m vericen ki iyi kaleci alasın? 15 yıldır kaleciye para vermemişsin ee zamanı gelmedi mi?Benim anladığım gol yediğinde ben,yemediğinde siz haklı çıkıyosunuz ok ama
Haklılık böyle bir şey değilki be kardeşim sonra üzülürsünüz
Uğurcan verilen para sebebiyle kazık transferidir çünkü donnarumma parası verilmiştir bilmiyom algılayabiliyonuz mu acep donnarumma la,hani 3 icardi parası ?
Bundan sonra yapılabilecek yorum kazıktır ama performansıyla kotardıdır ya da hem kazıktır hem kötüdür
O kazık kısmı değişmez tıpkı singodaki gibi,ben o kısımdayım
Çevir kazı yanmasın usta. Donnaruma 10 milyon üstü maaş alıyor, Uğurcan kaç alıyor? 2,5 milyona yakın. Yani nasıl Donnaruma parası diyebiliyorsun cidden hayret. Sen maaşı oyuncu için kulüpten çıkan paraya saymıyor musun?Benim anladığım gol yediğinde ben,yemediğinde siz haklı çıkıyosunuz ok ama
Haklılık böyle bir şey değilki be kardeşim sonra üzülürsünüz
Uğurcan verilen para sebebiyle kazık transferidir çünkü donnarumma parası verilmiştir bilmiyom algılayabiliyonuz mu acep donnarumma la,hani 3 icardi parası ?
Bundan sonra yapılabilecek yorum kazıktır ama performansıyla kotardıdır ya da hem kazıktır hem kötüdür
O kazık kısmı değişmez tıpkı singodaki gibi,ben o kısımdayım
Zaten kaleci için minimum 20m vericen ki iyi kaleci alasın? 15 yıldır kaleciye para vermemişsin ee zamanı gelmedi mi?
Donnarumma ile kıyaslamak komik uğurcan şu an 11de en az maaş alan oyuncu. Donnarummayı 5 milyona mı getirecektin? 5 yıllık maliyeti uğurcanı 3e katlardı donnarummanın.
Musleraya zamanında 7m + cana verdik şimdiki karşılığı bunun 20m + yapar.