Mustafa Keskin
Parçalı Üye
- 9 Aralık 2008
- 2.661
- 1.132
- 1.893
Ondan onceki 4 kaleci kim?Dunyanin en iyi 5 kalecisinden biri.
-Donnarumma
-Alisson
-Courtois
-Martinez
-David Raja
-Chevalier
-García
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ondan onceki 4 kaleci kim?Dunyanin en iyi 5 kalecisinden biri.
o adamın acılmasınında bi anlamı var kontra yememek icin acılıyor takımgereksiz açılıp orta sahadan golü yiyecekti ama yemedi ondan övülüyor pozisyon gol olsa kendisine küfür edecek kişiler tarafından. şampiyonluk maçlarına çıkarken böyle saçma sapan gol yersek ve geriye düşürsek yine aynı davranın.
Komik bir listeOndan onceki 4 kaleci kim?
-Donnarumma
-Alisson
-Courtois
-Martinez
-David Raja
-Chevalier
-García
gereksiz açılıp orta sahadan golü yiyecekti ama yemedi ondan övülüyor pozisyon gol olsa kendisine küfür edecek kişiler tarafından. şampiyonluk maçlarına çıkarken böyle saçma sapan gol yersek ve geriye düşürsek yine aynı davranın.
Sen yaz, seninkini gorelim? Ugurcan’dan onceki 4 kim merak ettim.Komik bir liste
Kale çizgisinde mi bekleyecek herif yavo adamın acılmasınında bi anlamı var kontra yememek icin acılıyor takım
ztn topu tuttu yav yese bile karşıdaki herif iyi attı derizKale çizgisinde mi bekleyecek herif yav
Adamın ordan vurması çok düşünülecek birşey degil
Az kalsın dedik ya kanaryamTuttu herif
Merakini tatmin etmek zorunda degiliz. Ayrıca 5ten biri dedim 5. demedim.Sen yaz, seninkini gorelim? Ugurcan’dan onceki 4 kim merak ettim.
Ilk 5’ten biri deyip listeyi gizlemek ilginç bir taktikMerakini tatmin etmek zorunda degiliz. Ayrıca 5ten biri dedim 5. demedim.