#1 Uğurcan Çakır

geçen sene yerine olsaymış 2.uefa kupası gelirmiş ya çok yazık oldu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Taffarel'den iyi gelmez diyordum Muslera geldi Muslera'nın iyisi imkansız derken Uğurcan daha da harikalar yaratıyor. Yürüyedur Aslan

Aynı bonservise yabancı bir kaleci alsaydık belkide Uğurcan etkisi alamayabilirdik. Uğurcan en garanti ve net katkı verecek isim olabilir. Ederson gibi bir kalecinin bile ne kadar sallandığını görüyoruz.

Aynı bonservise yabancı bir kaleci alsaydık belkide Uğurcan etkisi alamayabilirdik. Uğurcan en garanti ve net katkı verecek isim olabilir. Ederson gibi bir kalecinin bile ne kadar sallandığını görüyoruz.
Bende bunu düşündüm.Hani bir kaç üst seviye kaleci dılşında çıkan diğer tüm isimleride almadan önce uğurcanın önüne koyardık.Şimdi çok net iyiki uğrucanı almışız.
Hepsini geçtim yabancı sınırını göz önüne aldığımızda o konuda inanılmaz derecede elimizi güçlendiriyor.

İyi kaleci olmasının yanında ön bölge için +1 kontenjan sağlıyor aslında çok büyük avantaja sahibiz.

Linç yemem inşallah
Net şekilde Avrupa'da da Ligde de Muslera'dan daha iyi kaleci, topu oyuna çok iyi sokuyor, düşmüyor, çok iyi refleksleri var. Maçta tutuyor. Avrupa'da ilk şutu yemeyen kaleci ne güzel bir şeymiş

Bir gün birinin kafasına yumruk atacak ama ne zaman kral.

Xavi paslarıyla beni benden alıyor dünyada daha iyisi olduğunu sanmıyorum.

Orta saha oyuncusu olup şu ara topları atsa 150 m euro bonservis konuşulurdu.

Geri
Üst Alt