- 18 Mayıs 2011
- 53.513
- 57.516
- 4.613
Neler dendi
Pahali mahali diye sizlayanlarin herkesin ağzına tek tek tıktı lafları Uğurcan
Pahali mahali diye sizlayanlarin herkesin ağzına tek tek tıktı lafları Uğurcan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
süperliği dışında hayrettin vardı belki başlarda o da iyiydi bilemiyorum rtas.Ifb alsa acayip kıskanırdım ve üzülürdüm. Turk kontenjani ve super kaleci. Turgay seren'den sonra olmadi galiba.
Tam emin değilim küçüktüm, o konu da şöyle bir konu anlatmışlardı. Hayrettin'in ilk kısa süren iyi döneminde, kaleci antrenörü futbolu bırakan ustası Simoviç. Sonra birileri Hayrettin'i gazlamış Simo seni kıskanıyor diye. Simoviç'in ayrılması sonrası Hayrettin büyük düşüşe giriyor. Ama o zaman bu anlatılan doğrumu dur değil midir bilemem.süperliği dışında hayrettin vardı belki başlarda o da iyiydi bilemiyorum rtas.
Hayrettini izlemis birisi olarak soyluyorum, emin ol yaklasamazdi. Hayrettin bir sure iyiydi ama cok dengesizdi. Ayni macta cok iyi bir kurtaris yapardi ama 5 dk sonra yumurtlayabilirdi. Golu yedirirdi sonra saga sola kizardi.süperliği dışında hayrettin vardı belki başlarda o da iyiydi bilemiyorum rtas.