#1 Uğurcan Çakır

Donnarummadan pahalı olması başımı ağrıtıyor

Nerdeyse 40 yasina gelmis Neuer, arkasina genc kaleci almalarina ragmen, bu sezon kupa macinda cezasi bittigi an hemen kaleye geri dönmüstü. Süper Kupa finalinde'de Urbige formayi birakmamis

Nerdeyse 40 yasina gelmis Neuer, arkasina genc kaleci almalarina ragmen, bu sezon kupa macinda cezasi bittigi an hemen kaleye geri dönmüstü. Süper Kupa finalinde'de Urbige formayi birakmamis
Yav kalede rotasyon mu yapilir zaten dunyamin en sacma işi. As kalecin kimse %90 o oynar sezonda sakat veya cezali olmadigi muddetce o %10'u da o yuzden verdim. Bunun ugurcan ile alakasi yok yani muslera veya baskask olsada ayni şey. Bizim as kalecimizde o oldugundan %90 sakat veya cezali degilse hep onun kalede olması mantiken ve aklen dogru olan.

Yav kalede rotasyon mu yapilir zaten dunyamin en sacma işi. As kalecin kimse %90 o oynar sezonda sakat veya cezali olmadigi muddetce o %10'u da o yuzden verdim. Bunun ugurcan ile alakasi yok yani muslera veya baskask olsada ayni şey. Bizim as kalecimizde o oldugundan %90 sakat veya cezali degilse hep onun kalede olması mantiken ve aklen dogru olan.

Yav Torreira'yı bayılana kadar oynatıp kaleye rotasyon döndürüyoruz

Kaleci yorgunluk yasamaz sakatlik yoksa herzaman oynar. He dandik kupa maclarinda yedek kaleciyi oynatirsin onun disinda oynamali hele bu adam yerli oyuncu olarak bonservis rekoru kirdiysa

Herkes dün Günay a kızıyor bence de ilk golde hata yaptı ama ikinci yarı bir iki karşı karşıya kurtardı Uğurcan onları yüzde yüz kurtarırdı diyemiyorum
İkinci golde icardi vücuduna söz gecırseydi gol yemezdik

Bu sokuk finalde hem de fenere karşı as kalecisini niye oynatmadığını açıkladı mı saygıdeğer hocamız?

Tüm kulvarlarda 21 maçta 17 gol yemiş

Bu rakamlar Avrupa futbolunda a+ Plus kalecilerin ortalaması. Üstelik önünde geldiğinden beri en kötü sezonunu yaşayan davinson ve sürekli değişen bir bek rotasyonu ve ne oynattığı belli olmayan bir teknik adamı var

Genel anlamda bu sezon en çok hakkı yenilen oyuncu uğurcan.

günayın gönlü olsun muhabbeti dümen ugurcana güvenmedi okan hoca. Saraçoğlundaki maçta yediği gole kıl kaptı büyük ihtimalle.

Haksız yere ölen adam

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakatlığı var mıydı bilmiyorum ama merak ediyorum. Yarı final maçında oynatıp da final de oynatmamak neyin kafasıydı ? madem günay finalde oynayacak, yarı finalde de günayla başlasana. uğurcanın mantalite ve performans olarak ciddi sorunları yoksa her maç oynamalıdır. bu adama dünya para verildi ve final varsa bu adam oynar.

Bunun sözlesmesinde süper kupada oynarsa ve alirsak extra bonus mu vardi acaba???

Günay, Kaan bu takımın topçuları değil. kendine bakacaksın kardeşim evet 1 sezonluk iyi performanslar sergilemiş olabilirsiniz ama her daim hazır olacaksınız işte o kadar.r.

Kaanı görünce keşke berkan konyaspora gitmeseymiş dedim.

Geri
Üst Alt