#1 Uğurcan Çakır

Başarılar dilerim ama hayal kırıklığı yaşıyorum. Umarım çok iyi performans gösterip hepimizi sevindirir. Hayırlısı olsun.

Yanılırım inşallah bu başlık hoş şeyler görmeyecek. Uzun topları her dışarı attığında her scisinda kazığın büyüklüğünü anlayacağız. Jöleli vasat

Çok başka hikaye yazabilirsin başarılar uğurcan
TS ye vedan da gs ye gelmen de çok doğru yönetilmiş bir süreç oldu. Sağlam para verdik ama yayınladığın mesaj çok hoşuma gitti. Öyle popülist mesajlar yerine doğrusu bu. Bol şans. İnsallah güzel başarılara imza atacağız.

Neee! KDV dahil 36 milyon avro muu ? Yazıklar olsun yatacak yeriniz yok

Bu arada futbolcumuz falan diye laf etmek istemedim ama susmayacağım artık. Bu adam gayet orta-vasat arası tek numarası yerli olmak olan bir kaleci. Günaydan iyi değil ve formayı günay a kaptıracağıni adım gibi biliyorum.

Bu adama da bunu getirenlere de lanet olsun.

Bu söylenilen bonservis ve yıllık ücrete sezon boyu gol yememesi lazım ki anca insanların içi soğur.

En gicik oldugum kaleci ya. Avrupada lesh gibi. Milli takimda iyi performansi yok. 33 milyona alindi. Inanilmaz ya

Ulen adami da boşa strese sokacaklar bu maliyetlerle. Normalde iyi karakter iyi kaleci severim kendisini de bu paralar etmesi imkansiz hatasiz oynamasi lazim

Geri
Üst Alt