#1 Uğurcan Çakır

Uğurcan’ın kötü kaleci olmadığını biliyorum ama o bonservisi gördükten sonra salak yerine konduğumuzu düşünüyorum ve bu transferi sindiremiyorum.
Bu maliyetlere Uğurcan’dan iyi yirmi tane kaleci alınabilirdi. Büyük ve gereksiz bir riskin altına girildi.

Hayırlı olsun,Uğurcan iyi kaleci ,elbet donnayla kiyaslanmaz ama ederson veya lammens ten iyi degilmi bence bunu düşününce para dan once

Bize milli takımda oynamayacak

Sadece bizim istediğimiz maçlarda bizim için çalışacak kaleci lazımdı

Bu da oynamıyor

Tam bizlik ☺️

Bu da en fazla yedekte otursun hem yorulmamış olur ☺️

Net bonservisin altinda ezilecektir bu hep böyle olmustur

Hoşgeldin, artık bu formayı giyiyorsa desteklemek lazım. Yıllık ücret konusunda mütevazı davranmış, umarım çok başarılı olacak.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoşgeldin Uğurcan tam muslera gittikten sonra gelmiş oldun zamanlaman mükemmel

Maalesef her yediği golden sonra bonservisini dile getiren tayfa olacaktır.

YÖNETİM İSTİFA!

Tarihin en büyük kazigi olsa da kendisine destek olunmali

Bonservis onun sucu degil. Maasinda da fedakarlik yapmis gelebilmek icin.

Umarim basarili olur

Bonsu üstünde baskı yaratacak. En ufak hatata bu dile getirilecek. Bu uğurcanın hatası mı değil tabiki. Üstüne yaz boyunca dona ederson martinez isimleri ile kıyaslayınca sönük kalıyor.

Benim için hala yenilen en büyük kazık Diagne’dir.. Evet bu verilen bonservis ücreti akıl alır gibi değil ama artık oyuncumuz ki Uğurcan iyi kaleci.. Maaşının hem çok düşük hem de TL bazında olması , yabancı kontenjanının da açılıyor olmasını düşünerekten , bir nebze olsun kendimizi avutabiliriz..

Uğurcan a baskı olacak doğal olarak o bonservis taraftarı baskıya itecek. Bu durumda Uğurcan nasıl bir performans verecek bilemiyorum ah yönetim ah eline yüzüne bulaştırdın

Uğurcan Çakır, menajerini değiştirdi. Cenk Melih Yazıcl'yla yollarını ayırdı. (Haluk Yürekli)

Bugüne kadar 2 yerli kaleci bizde olsun istemiştim

1- Rüştü
2- Uğurcan

Bize gelmesine bu nedenle sevindim.

Geri
Üst Alt