#1 Uğurcan Çakır

Bu adamı hiç istemedim ama hicbir golde suçu yok

30 milyon euro bonservis verdiğin kaleci 5 gol yemez heis. takıma hayat verir, güven verir arkada

suçu olmasa bile rezaletten kurtarır

frankfurt'un kalecisi o posyonların en az 1ini belki 2sini kurtarırdı. tarihin en berbat transferi oldu

30 milyon euro bonservis verdiğin kaleci 5 gol yemez heis. takıma hayat verir, güven verir arkada

frankfurt'un kalecisi o posyonların en az 1ini belki 2sini kurtarırdı. tarihin en berbat transferi oldu
Günayla devam etseydik iki orta saha bi de sprinter kanat çekebilirdik.

Bak mesela ilk golde acıyı iyi kapatti adamı korkuttu sanchez saolsun hep olmaması gereken yerdeydi bu maç. 1 tane maçın başında koseye giden topu tuttu. Errenin kendi kalesine atacağı topuda tuttu

Bizim avarellerin suçu ne yazikki

La herif erenin kendi kalesine atacağı topu da tuttu. Sanchezin yumurtlamasini nasil tutacakti acaba?

Bonservisine gram laf yok ama Can in vurduğu dahil hangisini çıkaracakti acaba ben anlamadım.

La herif erenin kendi kalesine atacağı topu da tuttu. Sanchezin yumurtlamasini nasil tutacakti acaba?

Bonservisine gram laf yok ama Can in vurduğu dahil hangisini çıkaracakti acaba ben anlamadım.

3. golü yedirmeyebilirdi

bi de uğurcan'ın tek sorunu refleksleri değil, takımı himayesine alamayan bi görüntüsü var. ii kaleciler defansı organize ediyolar

Başlamadan kariyerini bu gece bitirdi kamil.

Bu saatten sonra ağzınla kuş tutman lazım. Avel aval topu izleyeceğine topa çık bi yumruk at. Bu kadar korkup bu kadar kırılan kaleci mi olur yav.

böyle bir maçtan sonra dünkü irfan can eğribayat gibi bir gol yememiş olduğu sürece kaleciyi suçlayamam. her kötü performansında da buraya gelip 30m diyenler olmaya devam edecektir ki haklıdırlar da.

Şanssız başladı. Halbuki hiç suçu yok. Önce İspanya maçı, şimdi Frankfurt...
Neyse, talihi döner inşallah.

Valla kardeş sana hiç ısınamadım, bu formayı da yakıştıramadım kusura bakma. Bu maliyetler senin suçun değil belki ama topu her ağlardan çıkardığında bu konu konuşulacak üzgünüm. İnşallah bu izlenimi değiştirebilirsin.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gollerde hatasi olsun olmasin okadar bonservis verdigin bir kalecinin extrasi olmasi gerek ki o paralari verdin. Herzaman diyorum iyi kaleci ama.max ederi 10 milyondu gunayin belki bir tik iyisi en cok koyanda bu, magdem bir tik iyisle yetinecektin alacaktin ozaman berkeyi. Günay ile bu sezonu götürürlerdi.

Uğurcan'ın hatası yok, ama ekstra bir kurtarışı ya da dikkat çekici bir hamlesi de yok. Tamamen standart, ortalama bir kaleci performansı sergiliyor.
O kadar parayı verdikten sonra aldığımız kalecinin tabii ki Muslera gibi ekstra kurtarışlar yapması gerekir. Günay bile bu tür ekstra işler yaparak şaşırtıyor. Uğurcan'da bu yok. İyi bir kaleci, ama o kadar.

Uğurcan'ın hatası yok, ama ekstra bir kurtarışı ya da dikkat çekici bir hamlesi de yok. Tamamen standart, ortalama bir kaleci performansı sergiliyor.
O kadar parayı verdikten sonra aldığımız kalecinin tabii ki Muslera gibi ekstra kurtarışlar yapması gerekir. Günay bile bu tür ekstra işler yaparak şaşırtıyor. Uğurcan'da bu yok. İyi bir kaleci, ama o kadar.
Muslera’nın 14 yıllık kariyerinde bizi kurtardığı 5 tane Avrupa maçı var mı renktaş ? Ben bırak beşi üç tane bile maçını hatırlamıyorum

Hele son 5 senesinde istatistik olarak yer aldığımız turnuvaların en kötü kalecisiydi

Bunu da mundar edeceğiz belli. O verilen bonservisin altında ezilecek devamlı. Günay geçsin bu ara kaleye çünkü hiçbir ekstrası yok

Kaleye Donnarumma'yı koy sonuç 5'den farklı olur muydu?

Geri
Üst Alt