#1 Uğurcan Çakır

Bravo Uvırcan, üstüne vazife olan ilk 2 topta gereğini yaptın.

Sonrası senin hocan ve takımın KADAYIFlığıyla alakalıydı.

Neyse hocan devre arası 40 milyon euroya sol bek, 30 milyon euroya yedek sağ bek, 55 milyon euro maliyetle de orta saha aldıracak, o zaman 5 yemezsin, 4 yersin.

:tbr: :rose:

Bravo Uvırcan, üstüne vazife olan ilk 2 topta gereğini yaptın.

Sonrası senin hocan ve takımın KADAYIFlığıyla alakalıydı.

Neyse hocan devre arası 40 milyon euroya sol bek, 30 milyon euroya yedek sağ bek, 55 milyon euro maliyetle de orta saha aldıracak, o zaman 5 yemezsin, 4 yersin.

:tbr: :rose:
Abi bu adama daha 1 milyon euro bile harcanmamalı sportif başarı 0 her dönem rekor harcama yapıyoruz

2 maç yenilen 11 gol. Üstüne dünya kadar para.

Bu transfer için bile yönetim ibra edilmemeli.

Muslera gideceği aylar önce belli olmasına rağmen kaleci piyasasında transfer başlarken çok iyi alternatifler bulunmasına rağmen bunu dünya kadar para verip almak bana hiç temiz gelmiyor.

Dursun ve okandan bir an önce kurtulmamız lazım. Resmen bir ayağımız taşa bağlı yüzmeye çalışıyoruz.

Bu kadar imkan varken böyle durumlara düşmek cidden adama koyuyor.

Ayrıca Günay senin hakkını yiyenlerden bunun acısı çıkar.

Kaleci şansı dediğimiz şey yokmuş kendisinde

Hem İspanya hem bu maç her kalecinin 4-5 yiyeceği maçlardı

Karşı karşıya kalınan pozisyonda bile yine çok iyi açıyı daralttı ama şanssızlığı var dışarı giden top Sanchez'e çarpıp girdi.

Dünkü maç muhtemelen Galatasaray'daki en kötü günlerinden birisi olacak ama bu maçtan sonra söylüyorum çok başarılı olacak. Keşke yaz döneminin başında alınıp takıma ve savunmaya alışma fırsatı olabilseydi ama yapacak birşey yok sezon ilerledikçe oluşacak bu durum.

Az biraz da kaleciye sallayalım diye gollere bakıyorum yok abi yapacağı hiçbir şey yok. İlk golde açıyı kapatıyor sanchez atıyor, 2. Golde savunma yok adam alı dönüyo tavana asıyo, 3. Gol yine kendi kalemize köşeye kafayı bırakıyoruz, 4-5 saymaya bile gerek yok

Sanchez ile uyum sıfır, olay sadece kurtarış değil
Kesinlikle katılıyorum .Olayın özü buydu aslında.Birde çorba gibi her oyuncu oraya karışınca ortaya karışık.Uğurcan düzelecektir ama okadar geç geldi ki.İnan bana isimleri bile tam bilemiyordur.Kaç gün oldu henüz.

Az biraz da kaleciye sallayalım diye gollere bakıyorum yok abi yapacağı hiçbir şey yok. İlk golde açıyı kapatıyor sanchez atıyor, 2. Golde savunma yok adam alı dönüyo tavana asıyo, 3. Gol yine kendi kalemize köşeye kafayı bırakıyoruz, 4-5 saymaya bile gerek yok
Sanchezin sol stoper olamayacağını acı bir sonuç ile öğrenmiş olduk.Sudan çıkmış balık gibi ne yapacağını bilemedi.Yapılan riskti.Sonuçlarına katlanılacak maalesef.

Sanchezin sol stoper olamayacağını acı bir sonuç ile öğrenmiş olduk.Sudan çıkmış balık gibi ne yapacağını bilemedi.Yapılan riskti.Sonuçlarına katlanılacak maalesef.
Sanchezdeki bu saçmalığı hiçbir zaman anlayamayacağım ya, sağ ile solunun 180 derece farklı olması saçmalıktan başka bişey değil. Soldayken harbiden uyuyor, dönemiyor, çizgi bozuyor, yerini kaybediyor olacak iş değil

Sanchezdeki bu saçmalığı hiçbir zaman anlayamayacağım ya, sağ ile solunun 180 derece farklı olması saçmalıktan başka bişey değil. Soldayken harbiden uyuyor, dönemiyor, çizgi bozuyor, yerini kaybediyor olacak iş değil
Hocam sol stoper herkes olamaz diye dilimizde tüy bitti.Çok kolay zannediliyor herşey.Singo da olamaz.Olmadı.

Defansı organize edemiyor, sezgileri zayıf defans arkasına atılan 2 top vardı çok aşırı kolay alınacak toplar onlarda bile bir tereddüt etti. Sadece topa planjon yapmakla kaleci olunmuyor, Uğurcanın uluslararası arenada milli takım dahil çıktığı her maçta aynı şey oluyor bunlar tesadüf değil, orada bile Altayı Mert'i kesemedi. Günay iyi diyordum ama fikrimi değiştirdim bence çok daha iyi.

Defansı organize edemiyor, sezgileri zayıf defans arkasına atılan 2 top vardı çok aşırı kolay alınacak toplar onlarda bile bir tereddüt etti. Sadece topa planjon yapmakla kaleci olunmuyor, Uğurcanın uluslararası arenada milli takım dahil çıktığı her maçta aynı şey oluyor bunlar tesadüf değil, orada bile Altayı Mert'i kesemedi. Günay iyi diyordum ama fikrimi değiştirdim bence çok daha iyi.
Günay'a kesinlikle haksızlık yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor.

Geri
Üst Alt