#1 Uğurcan Çakır

Transferin son günü aldık defansı toparlamasını bekliyoruz. Yıllarca Anadolu kulübü stoperleri ile oynamış adamı ikinci maçında Cl’de oynattık. Adamın hiç bir suçu yok bu rezalette. Okan ve Dursun’un yüzünden adamın adapte olması imkansız hale geldi.

27 milyon petroviç pahalı dedik almadık, adında can takısı olan bu trabzandan bakanı aldık

Sabır

Bu adamın ne günahı vardı 👇

SmartSelect_20250919_142416_Samsung Internet.webp

Osimenin yarısı kadar para verildi adama akıl alır gibi değil

İnsanın içi acır ya

İyi kaleci olsa neyse diyecem iyi de değil,genç gelişir desem o da değil yaşını başını aldı

Bu çocuk iyi kaleci değil sadece bazı maçlarda parlıyor o kadar,sürekli iyi olsa da yetmez çünkü iyi kaleci olmakla büyük takım kalecisi olmak çok farklı şeyler

Kalede titrek gibi duruyor ve hiç güven vermiyor

Keremi fbye orkunu bjkye soktular,hakanı da bize sokuyolardı olmadı döndü bunu soktular size de bişi girsin diye

Allah sizi kahretsin lan

ilk 35 dk baskıda ayakla çıkardığı topları görünce evet muslerada yapamadığımız ugurcan etkisini gördüğümüz nokta tam olarak bu dedim. orta saha çizgilerine çok iyi toplar çıkardı. frankfurd u kırma dakikalarımızda bu oluyordu. tribünlerin sesi azalmıs baskıyı da yapamaz orta sahada eksik yakalanmaya baslamıslardı. sonrası sacma bi hatadan gol ondan snra götü bası dagıttık zaten.

Öyle berbat savunma yapıyoruz ki adamın hiçbir suçu keşke suç onda olsa kaleci değişse çözsek sorunu

Maliyet,kaleci transferi süreci falan kepazelik.O ayrı bir konu.
Ama şu maçta Hiçbir suçu yok.Yok işte arkadaş alabileceğin kaleci ederson vardı.Onunda maliyeti ortada.Donorumma olsaydı gene beşten aşağı olmazdı.
Bu takımın kaleci sorunu yok. Çok daha büyük sorunları var.

Suç sende değil seni bu maliyetlere alanda.. Sen 10-12 milyona gelsen eyvallah derdikte asla bu fiyatlara çıkamazsın

Çok üzücü Berke daha ucuz ve daha iyi olabilirdi bizim için. Ultraaslanin trip atacağı tuttu. Malesef günay dan artısı yok eksiği var yemin ederim. Sıfır ekstra. O paraya iki tane fişek gibi sprinter kanat alsak rakip bok gibi kapanır gelemezdi bizim ceza sahasına.

Ben Berkeyi istedim başta çünkü bunların kimseyi alamayacağı belliydi , üstüne maliyeti de çeyreği kadar olurdu.He onun dışında Onana+Hakan+Sol stoper bile yapardık ama en saçmasını yaptık.Uğurcan da kötü kaleci değil kesinlikle ama çok şanssız başladı , eğer mental olarak düşerse sorun olur

iyi-kötü kalecidir diyemem. ben kaleciden anlamam. ancak iyi bir insan evladı olduğu belli. tertemiz biri. kaleci şansı olarak kötü başladı. onluk bir şey yoktu ama.

umarım gs kariyeri başarılarla dolu olur.

Gördüğüm kadarıyla yetenekli bi kaleci. Özgüvenli olduğunda bize puanlar kazandırabileceğine inanıyorum. Özgüven açısından çok berbat bi başlangıç oldu ne yazık ki. Bunu atlatır umarım ve taraftar da çok üstüne gitmez.

Pek Ugurcan'lik bir konu yok 11 gol yemesi ile ilgili - cok iyi kaleci olsa 9 yerdi.

Geri
Üst Alt