#1 Uğurcan Çakır

Ya adam okadar kurtaris yapmis iyi mac cikarmis ama macin bitimine bir iki dakika kala attigi uzun top taca gitti diye tepki sesleri geldi tribünlerden

Zaten maliyetinden dolayi bir baski var üstüne birde iyi oynadigi mactan sonra özgüven kaybetmesi icin taraftar sacmaliyor

Fena değildi alışıyor, yalnız her topa yumruk vurmaya devam ederse birilerini öldürebilir dikkat etsin

Bu arkadaşın çift yumrukları,topu tutacağı yerde sektirmeleri felan ileride başımıza çok iş açar

Herif iyi ama etrafı ve hocası kötü ne yazık ki

Üzerinde büyük baskı var maliyetten ötürü ama kalitesi ve karakteri ile yenebilecegini düşünüyorum

Topu tekte tutamıyor çok çok kötü bir alışkanlık, onun dışında ayakları aşırı iyi trabzondayken pek farketmemiştim direkt adamı buluyor.

Kimsenin rahatsız etmediği toplarda bile topu tutmak yerine çift yumruk yapıyor gerçekten hiç güven vermiyor

Tek eleştirim toplari niye tutmuyor onu cozemedim

mukemmel bi kaleci

Ya adam okadar kurtaris yapmis iyi mac cikarmis ama macin bitimine bir iki dakika kala attigi uzun top taca gitti diye tepki sesleri geldi tribünlerden

Zaten maliyetinden dolayi bir baski var üstüne birde iyi oynadigi mactan sonra özgüven kaybetmesi icin taraftar sacmaliyor
Bunun sebebi ne taraftar ne ugurcan. Bunun sebebi tamamen o parayi veren yönetim. Uğurcan da cok memnun değildir 36m euroya transfer olmaya. O kadar parayi vererek hem ugurcani o paranın stresine sokarsın hemde taraftar olarak ugurcanin içinden donnaruma çıkmasını beklersin.

Geri
Üst Alt