#1 Uğurcan Çakır

İyidir iyi savunmayla uyumu oluştuktan sonra Muslera efekti yapacak. Refleksleri üst düzey, duran toplarda kalede beklemiyor ve ayak kalitesi gayet iyi. Özellikle Barış'a mükemmel paslar attı hemde yerden. Uğurcan bu takıma olur yeter ki biraz zaman tanınsın.

Kısa metrajlı sert pasları arada başımızı yakacak gibi. Uzun vurduğu toplar ise baya iyi. Avrupa'da Mondragon tarzı birkaç maç çıkarması lazım hah budur dememiz için.

gunay sürekli defans ile konusuyor bu herif takimdan bagimsiz gibi takiliyor sahada

Yorum yapmak için erken ama şu ana kadar dümdüz kaleci izlenimi veriyor. Muslera gibi, Taffarel special bir vibe vermedi. İnaki Pena gibi

Bugün topları yumrukladı diye elestirenleri gördüm. Evet bazı toplari tutabilirdi. Lakin her kulüpte olduğu gibi bizde de adam yiyici bir kitle var ve ödenen bonservisten dolayı bu kendi hatası olmamasına rağmen ona bilendiklerinin farkındadır.

E geçen hafta fenerin kalecisi İrfan canın basit bir topu tutayım derken düştüğü hal de ortada. O nedenle güvenli oynamaya çalıştigi için bu topları yumrukla uzaklastirdigini dusunuyorum. Zamanla kendini daha rahat hissedecektir.

Aynı zamanda, 14 sene çok iyi bir çizgi kalecisi olan Muslera'yi seyrettikten sonra yan toplara çıkan bir kaleciyi kalede görünce "ulan kaleciler kale cizgisinden ayrilabiliyor muymus" diye kendi kendime soruyorum ben.

Eklemeyin yumruklasin, tokatlasin.

Dun performansi iyiydi ancak kale benim demeli ve guven vermeli yeri geldigi zaman savunmayi yonetmeli.

Geri
Üst Alt