#1 Uğurcan Çakır

gelmesini yıllardır istemiyordum bizim için yeterli bulmadım hiçbir zaman, verdiğimiz bonservis de cabası oldu ama artık yapacak bi şey yok mecbur güveneceğiz

zaten kötü kaleci de değil, günay'ın olması da rahatlatıyor en kötü ihtimalde

Verilen paranın suçlusu ugurcan

Oynanan rezalet futbolun suçlusu sane

Bu kafada devam edin

Dün attigi iki iyi uzun top sayesinde gol geldi

Ki bütün uzun topları iyiydi nerdeyse maçtaki kurtarislari kadar

Ederson atsa got baş yalamaca

Topu hedef kanat oyuncusu olarak Barış a at talimatı verilmiş, bu görevi çok iyi yaptı.

çok önemli bir maçta sağlam bir performans verse baskıyı üstünden atacak

umarım liverpool olur

Mondragon Liverpool maçı performansını gösterirse belki biraz benimsenir.

Nerden tutsan elde kalan bir transfer.

Bir tane iyi kurtarış yapsa dahi,bir sonrakine topu sektirip salak saçma bir gol yiyecekmiş hissini veriyor.İyi bir insan ve sporcu olduğundan şüphem yok ama kalecilik konusunda güven vermiyor maalesef

Bir tane iyi kurtarış yapsa dahi,bir sonrakine topu sektirip salak saçma bir gol yiyecekmiş hissini veriyor.İyi bir insan ve sporcu olduğundan şüphem yok ama kalecilik konusunda güven vermiyor maalesef

Zurna dürüm mü ekmek arası mı seversin

Bedava Günay'dan, 27.5 milyon €'luk farkını henüz hissedemedim.

Özür dilerim bu durum benim hatam da olabilir.

Biraz ozguven sorunu mu yasiyor diyorum yumrukladigi toplarin cogunu kontrol edebilirdi sanki riske girmek istemiyor gibi..
Biz musleraya alismisiz eksikleri vardi da temel bazi ozellikleri kusursuz en basiti top sektirmezdi ugurcan o iste kotu bunlar da ister istemez goze batiyor..

zaten alttan topla üstten çıkar maliyeti en fazla ederson kadardır. ama bizim bu kadar para verdikten sonra çok daha iyisini alabilmemiz gerekirdi. haziran'dan beri ağzımızdda geveleyip de beceremediklerimiz gibi. bademin, simitçinin günahını uğurcan'dan çıkaracak değiliz tabi, en azından kötü giderse şeyine takacak kaleciye biz sahip olduk.

Geri
Üst Alt