#1 Uğurcan Çakır

Allah yardımcısı olsun ne diyim

Rezalet şekilde yönetilen bi takımın kalecisi

Sık dişini 7 mac daha aslanim

Bugün çok ama çok iyi oynadı, belki de top 10 kaleci performanslarına girer.

Ama şunu bilin ki yarın ya da önümüzdeki 3 ay içerisinde çok kötü maçları da olacak, çünkü insan bu oyuncular ve her oyuncudan her maçta inanılmaz performanslar bekleyemeyiz. O maçlar oynandığında da kendisine sövmeyeceğiz çünkü verilen bonservis kendisinin suçu değil.

bugün gerçekten tek başına özellikle son 20 dk uğurcan vs alanya izledik. taraftarla arasında ilk kez bağ oluştuğunu düşünüyorum çünkü performansı su götürmez şekilde muhteşemdi. istikrarlı şekilde oynadığı takdirde bu tür maçları çıkaracaktır. lakin her maç kalecimizin devleşmesini bekleyemeyiz ve bundan keyif de almıyoruz esasen. bu son 20 dk içler acısıydı.

Trabzon da böyle oynadigi mac sayisi bayagi fazlaydi

En iyi yerli kaleci oldugu tartismaya kapali zaten ama maliyet acisindan elestirenlere hak veriyorum

Maliyet disinda kötü kaleci oldugunu yazanlar da ise art niyet ariyorum

Ne diyelim çocuk, sen hep böyle oyna biz özür dilemekten gocunmayız. Oldum olası beğenmiyordum. Bugün çok iyiydi. Tek başına 3 puanı getirdi. Nazar değmesin.

Evet, maci aldi adam. 30kusur milyon Euro'nun birkac yuzbini geri aldik. Helal olsun, ozellikle o yerden son dakikalardaki sutu cikartmak icin ciddi kaleci olman lazim.

Ederson'un kariyerine lafım yok ama eğer gelseydi son dönemindeki Muslera'nın ayağı daha iyi halini almış olacaktık. Ederson'da refleks ve kurtarış olarak çok gerilemiş bir kaleci. Uğurcan hala prime seviyesinde ve kaleciliğinin en iyi dönemlerinde diyebiliriz bizim için uzun yıllar boyunca büyük lüks olacak hayırlısıyla.

Kollarını dövmecide bırakan kolsuz Kovason’un yerine toplam maliyeti daha düşük, daha genç, yerli kontenjanında, en önemlisi de daha iyi kaleci aldık. Müthiş bir iş.

Yılda maksimum bir defa gerçekleşecek olan; Ederson’un uzun vuracağı bir topun stoperin sektirmesi nedeniyle forvetin önünde kalması akabinde olacak gol nedeniyle kaleci-ayak güzellemesi yapacak olan romantikleri o anı beklemek üzere; 730 yılda bir gerçekleşen kanlı-buzlu-tuzlu-limonlu ay tutulmalarını teleskop başında bekleyen astro manyaklar gibi fb maçları için ekran karşısına alabiliriz.

Bize ilk kurtardi mac oldu insallah devami gelir ama simdiden Liverpool macina iki Ugurcan koysak yine delik desik olacagiz

Geri
Üst Alt