#1 Uğurcan Çakır

Yorumlara genel olarak baktım, isim olarak dikkat etmedim, birkaç farklı kişide görünce de alıntılamadım, direkt yazdım. Yav derdim falan yok Hakan, şöyle bir maçtan sonra çıkıp da yok sektirdi yok bilmem ne demenin mantığı var mı, adam seni ipten almış, eleştirilecek son kişi bile değil şu maçta. Takım yerlerde sürünmüş bu adam çıkmış 8 tane top çıkarmış, helal olsun diyip geçelim. Kötü oynayınca zaten yazarız ama şu maç adama sadece minnettarlık duyabiliriz, büyük rezaleti önledi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eyvallah sen de haklısın

direğe giden topta müdahalesi varsa en iyi kurtarışı o çok ekstra, bir de sol çaprazdan karşı karşıya pozisyonda koluyla çok iyi kurtarışı var

onun dışında 2 uzaktan şutu çok kötü yere sektirdi muslera ikisini de kucağa alırdı hiç konuşulmazdı muhtemelen, ilk yarıda da ogundu'nun karşı karşıya pozisyonunu kurtardı ama hem muslera hem günay çıkıp uzaklaştırırdı onu çoktan
sıkıntı şu ki zaten muslera çok kolay denilen topları yiyordu uzun zamandır. yoksa onunda bazı maçlarda ekstraları vardı.

uğurcandan ağırlıklı olan beklenen çok ekstra toplar kurtarması değil basit goller yememesi.

şuanda da gayet beceriyor bu işi

forvetlerimiz önde basmadığı için rakip kendi sahasından kolayca çıkacak, orta sahada hızlıca çoğalıp oradan da çıkacaklar, kanatları hızlı belki ceza sahamıza da kolayca girecekler ama geriye dönüp baktığımızda kalede uğurcan var deyip derin bir nefes alacağız.

Biz amerika mi dedik ihtiyar
sinan-engin.gif

30. saniye aşamadım

Mükemmel performans gösterdi şu maç

Helal olsun Uğurcan'a

Yalnız kendi sosyal medya sayfamızdan paylaştığımız şu video bile

Sir Okan Buruk'un rezil oyun anlayışını ortaya koyuyor

Adamlar biraz becerikli olsa 7-1 filan bitecekmiş

300 milyonluk kadro ile leş süper ligde bile ıkınarak maç kazanan aslan hocam benim yaa

Defans arkasına atılan toplarda çok tereddütlü, yan topları zayıf, normal atılan basit topları bile kolay sektiriyor, defansla koordinasyonu çok zayıf. Burada iyi oynadığı maçtan sonra ortaya çıkan arkadaşlarda futbolu kendileri icat etti zannediyorlar 😀 Gününde olunca çok iyi çizgi kaleciliği yapıyor. Refleksleri ve birebirleri iyi. Zaten milli maçların hepsinde kötü oynayıp kaleyi kaptırması tesadüf değil. Büyük takım kalecisi değil bana göre, yarın Konyaspora gitse orada da ligin en çok kurtarış yapan kalecisi olabilir sürpriz olmaz. Konu kötü kaleciden ziyade büyük takım kalecisi olmaması. Günay sanki bizim kalecimiz havasını daha çok veriyor bilmiyorum.

böyle iyi kaleci görmedım
bi pozisyonda superman gıbıydı

tabi defansımızda ıyıydı bu mac

Geri
Üst Alt