Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.237
- 12.978
- 2.658
Ugurcan hamle yapti en iyi kurtarisi oydu evet.anlatamadım herhalde heis eren'le sanchez'in şutu engelleyemediği pozisyonu diyorum ben de ofsayt olanı değil![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ugurcan hamle yapti en iyi kurtarisi oydu evet.anlatamadım herhalde heis eren'le sanchez'in şutu engelleyemediği pozisyonu diyorum ben de ofsayt olanı değil![]()
eyvallah sen de haklısınYorumlara genel olarak baktım, isim olarak dikkat etmedim, birkaç farklı kişide görünce de alıntılamadım, direkt yazdım. Yav derdim falan yok Hakan, şöyle bir maçtan sonra çıkıp da yok sektirdi yok bilmem ne demenin mantığı var mı, adam seni ipten almış, eleştirilecek son kişi bile değil şu maçta. Takım yerlerde sürünmüş bu adam çıkmış 8 tane top çıkarmış, helal olsun diyip geçelim. Kötü oynayınca zaten yazarız ama şu maç adama sadece minnettarlık duyabiliriz, büyük rezaleti önledi.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sıkıntı şu ki zaten muslera çok kolay denilen topları yiyordu uzun zamandır. yoksa onunda bazı maçlarda ekstraları vardı.direğe giden topta müdahalesi varsa en iyi kurtarışı o çok ekstra, bir de sol çaprazdan karşı karşıya pozisyonda koluyla çok iyi kurtarışı var
onun dışında 2 uzaktan şutu çok kötü yere sektirdi muslera ikisini de kucağa alırdı hiç konuşulmazdı muhtemelen, ilk yarıda da ogundu'nun karşı karşıya pozisyonunu kurtardı ama hem muslera hem günay çıkıp uzaklaştırırdı onu çoktan
Burasi Türkiye biraderMay the force be with you
Biz amerika mi dedik ihtiyarBurasi Türkiye birader
Biz amerika mi dedik ihtiyar
Mükemmel performans gösterdi şu maç30. saniye aşamadım