#1 Uğurcan Çakır

36 milyon euro verdiğimiz gözümüzün önüne geliyor can sıkıcı. 5 milyona alsak çok canım sıkılmazdı. Malesef Üzülerek söylüyorum Günay maçı alabilirdi.

Yediği gol için asla söylemiyorum ama asla bu bonservisi hak etmiyor. çok pahalıya aldık bunu.

Oyuncu değişikliği yapıyolardı ve zaman geçiyodu

Tam o anda zaman geçirip sarı kart yemek inanılmaz bir zeka tebrik ederim

ilk golde (iptal olan) gözlerime inanamadım... tekrarı olmaz umarım

üst üste kurtarış yaptığı pozisyonlar olsa kurtarırdı evet

adama maç boyu 2 isabetli şut gelmiş 1i ise köşeye giden gol

Topları kesinlikle tekte tutamıyor ve yan topları hiç yok, bunun dışında Uğurcan bence iyi kaleci ama bize yakışmıyor pek sebebini bilmiyorum. Övgülerde kesinlikle yersiz yaptığı kurtarışlar basit toplar Muslera bunları kurtarınca kurtarıştan bile saymıyordu kimse. Bugünkü golde hatası yok bence ama dediğim gibi bize yakışmıyor bir şekilde bu adam.

muslerayı tek maçlığına getirmek lazımdı

Yediği golü Muslera yemez net. Uğurcanin kendi solu maalesef çok zayıf.

Kafa topu yerde sekmese iş farklı ama sektiği an o iş bitiyor direk ölü vuruş yapıyor oradan çıkarması bana ihtimal dahilinde gelmiyor.

Muslera olsa bile yine çıkmazdı diye düşünüyorum asıl o darbeli kafa vuruşunu yaptırmamak lazımdı.

Ugurcan'a cok ayar oluyorum da Muslera da tek basina cok fwner macinda puan kaybettirdi bize. Mesela bugunkune benzer daha da kurtarilabilecek bir Josef golu vardi. Kohn'un yedirdigi golde nesela kendisi neredeydi? Ya da kapattigi koseden Kuyt'un tingir mingir giden sutuna uzanamayisi.

40 milyon bayildik ayni paraya donaruma vardi

Ugurcan'a cok ayar oluyorum da Muslera da tek basina cok fwner macinda puan kaybettirdi bize. Mesela bugunkune benzer daha da kurtarilabilecek bir Josef golu vardi. Kohn'un yedirdigi golde nesela kendisi neredeydi? Ya da kapattigi koseden Kuyt'un tingir mingir giden sutuna uzanamayisi.
Yorumunun son cumlesine kadar kuyt'un golünü söyleyecektim ama yazmişsin

Geri
Üst Alt