#1 Uğurcan Çakır

bülent timurlenk musleraya verilen 7m + cananın şimdiki karşılığı 20m+ dır diyor. sen muslerayı aldın 14 yıl kaleci bakmadın uğurcan çok genç olmasa da musleranın yaşına kadar oynar 10yıla yakın bonservis ödemeyeceksin diyip uğurcanı koruyor hep
Muslera uluslararası bir kaleciydi bize gelmeden önce, o yılki Copa America'nın en iyi kalecisiydi belki de, DK görmüştü, İtalya ligindeydi ve en verimli noktasında aldın.

Uğurcan'ın maks gördüğü ŞL elemesi kariyerinde, ikisinin değerini kıyaslayamazsın.

10 yıl oynayacağı da muamma, yarın performansının düşmeyeceğinden nasıl emin oluyor, verilen 30 milyon euroyu kimse haklı nedenlerle aklayamaz.

Turk kalecilerin 38-39 yasina kadar performans vermesi zor, oyle cok ornekte yok ust seviye kaleciler icin konusursak. Biraz da bizim genetik yapimiz ile alakali birsey olabilir bu durum.

Ugurcan 35 yasina kadar isini yapsin benim icin kabuldur. Sonra gider daha genc bir yabanci kaleci aliriz. .

Uğurcan maliyetinden bağımsız iyi kaleci... maliyeti duyduğumda çok küfür ettim ona yapacak birşey yok... ama artık bu çocuğu maliyetine göre değerlendirmekten vazgeçelim...

Ne izlediğini anlamayan taraftar turnusolu topçu. Gayet iyi kalecidir ve kimyası bizimle tutmuştur, üstelik yerli olması büyük avantaj. Sadece ederinden 10 milyon fazla bonservis ödenmiştir hepsi o.
2 - 3 yaş genç olsa 30 da normal ücretiydi.

Neyse, konudan bağımsız bence biraz daha önde oynamalı.

Uğurcan Çakır. Ödenen her para kuruşuna kadar helal olsun. Harika bir Şampiyonlar Ligi performansı verdi yine. Golde hiçbir hatası yoktu. Griezmannın frikiğini harika çıkardı. Kalede kalecinin verdiği güveni hissettiriyor her zaman. İyi ki varsın.
20260122_184817.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir kaleci her mac.gol yer mi yaw?
Ne yapmasını bekliyorsun tam olarak bilmiyorum ama kalecinin işi gol yemektir zaten.
Donnarumma bu yıl 11 clean shit yapmış, 26 maç/24 gol.
Uğurcan 9 clean shit, 24 maç 20 gol.
5'i Frankfurt rezilliği.
Şu performansına söylenecek herhangi bir şey olamaz. Hele CL performansına. Ki bu yıl takım berbat oynuyor ligde.

Yürüyerek top oynayan takım arkadaşları olduğu müddetçe yer tabiki.

Ne yapmasını bekliyorsun tam olarak bilmiyorum ama kalecinin işi gol yemektir zaten.
Donnarumma bu yıl 11 clean shit yapmış, 26 maç/24 gol.
Uğurcan 9 clean shit, 24 maç 20 gol.
5'i Frankfurt rezilliği.
Şu performansına söylenecek herhangi bir şey olamaz. Hele CL performansına. Ki bu yıl takım berbat oynuyor ligde.
Arkadas 12 super lig macinin 9'unda gol yemis. Bir fark yarattigini zannetmiyorum. Avrupa maclarinda herkes farkli konsantrasyonla oynuyor.

Geri
Üst Alt