- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.475
- 5.103
geleni yiyor. geleni yiyorr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk defa mi?Ilk defa büyük hata yapti, gol oldu. O topu kornere atmayacaksin.
Evet ilk defa. Alanya macini kurtardi örnegin.Ilk defa mi?
Yaw hocam. 33 milyonluk kaleci bir mac kurtardi yani oyle mi?Evet ilk defa. Alanya macini kurtardi örnegin.
Hicbir macta büyük bir hata yaptigini hatirlamiyorum ama bugünkü topu kornere celmesi sacmaydi. Macin gitmesinin nedenlerden biri. Cok gereksizdi o hamle.Yaw hocam. 33 milyonluk kaleci bir mac kurtardi yani oyle mi?
30 küsür milyon verdiğin kaleciden hata yapacak diye beklemezsin zaten o parayı verdiğin kaleci maç alması lazım.Hicbir macta büyük bir hata yaptigini hatirlamiyorum ama bugünkü topu kornere celmesi sacmaydi. Macin gitmesinin nedenlerden biri. Cok gereksizdi o hamle.
Hersey bitti ugurcanami kaldi ihale. Gidin önce hocayi sorgulayin 3 senedir önalan pres yapmaktan baska bir oyun plani olmadigi icin.30 küsür milyon verdiğin kaleciden hata yapacak diye beklemezsin zaten o parayı verdiğin kaleci maç alması lazım.
Onu zaten yapiyoruz. Ama ilk buyuk hatasi demene sasirdim dogrusu. Altipasa cevirdigi bi dolu top var. Bos bos yumrukladigi bir suru orta var. fener macinda yumurtladigi ofsayta takilan gol var. Son dakika Duran'dan yedigi aptalca gol var.Hersey bitti ugurcanami kaldi ihale. Gidin önce hocayi sorgulayin 3 senedir önalan pres yapmaktan baska bir oyun plani olmadigi icin.
Duranin golünü ölse cikaramaz hicbir kaleci, tam köseye gidiyor hemde falso alarak. 6 pasa attigi toplari bende sorguladim. Ama sayisi 3-4ü filan gecmez. Dogru yere atti paslari sayarsak ölcülemez bile okadar iyi top teknigi var. Yan toplarda yumrukladigi toplarda büyük arti, bazi kaleciler yan toplara hic cikmaz.Onu zaten yapiyoruz. Ama ilk buyuk hatasi demene sasirdim dogrusu. Altipasa cevirdigi bi dolu top var. Bos bos yumrukladigi bir suru orta var. fener macinda yumurtladigi ofsayta takilan gol var. Son dakika Duran'dan yedigi aptalca gol var.
13 sezonda 8 şampiyonluk almış kaleci nin özlemi olması doğal. Uğurcan iyi kaleci sürekli top sektirmesi onun kalitesine yakışmıyor.Galatasaray taraftarının şımarıklığı şaşırtmıyor.
30 maçta 45 gol yiyen muslera özlemi var taraftarda
Olmaz hocam. Ayni dogrulari yapip ayni hatalari tekrarlayan kaleciye 33 milyon saydin. Pas hatalari hos gorulur cinsten ama bana kaleye giden topa ucacak kaleci lazim. Duran'in kafasindan ne falso aldi top Allah askina? Koopmeiners'in sutuna diyecek bi sey yok eyvallah ama ayni kefeye koyulacak bir sey mi bu? Olse cikaramaz ne demek? Diz ustu cokup kaldi. Bana ayagi degil eli duzgun kaleci lazim. Yan toplara cikmasi iyi, karsi karsiyalarda iyi. Geri kalanlar vasat. 33 milyon Dursun'un halt yemesidir cocugun sucu yoktur ama insan da biraz gurur olur. Bu fazla vurdum duymaz. Herkes birine takik ben de bununla Sara'ya takigim.Duranin golünü ölse cikaramaz hicbir kaleci, tam köseye gidiyor hemde falso alarak. 6 pasa attigi toplari bende sorguladim. Ama sayisi 3-4ü filan gecmez. Dogru yere atti paslari sayarsak ölcülemez bile okadar iyi top teknigi var. Yan toplarda yumrukladigi toplarda büyük arti, bazi kaleciler yan toplara hic cikmaz.
1. Hatalarini sayayim sana juve maci 1ci golde topu celecegine önüne yumsatabilir. Cok büyük hatada sayilmaz cünkü sert geliyor top.
2. Bugünkü kornere celdigi top. Eine almali topu. Kornerden gol oldu. Ama korneri sadece kaleci degil diger oyuncularda cikarmali.
3. 6pastan havuza attigi o 3-4 tane pas. Bukadar paslarilya presi kiran kalecin varken 1 2 tane yanlis pas cikabilir. Ama evet daha cok dikkat etmeli bunlarda bazen fazlasiyla soguk kanli oluyor bunlarda. Ben kalecilerin topu oraya oynamasini sevmem.
Sonucta biraz fazla abartiyoruz galiba elesririrken ha ne dersin? Okadarda hata olur gibi koskoca sezonda.
Eleştirmek herkesin hakkı da sezon başından beri adamın kötü olduğu maksimum 3-4 maç vardır. Her kötü olduğu maç sonrası nefret kusan kitle artık baydı. Takımda gömülecek topçular var ama bu uğurcan değil13 sezonda 8 şampiyonluk almış kaleci nin özlemi olması doğal. Uğurcan iyi kaleci sürekli top sektirmesi onun kalitesine yakışmıyor.
Uğurcan a nefret kusmak akıl işi değil belki anlık sinirle olabilir. Ama bu sektirme yumruklama işleri Uğurcan a yakışmıyor. Ayağını nasıl geliştirdiyse onu da geliştirebilir.Eleştirmek herkesin hakkı da sezon başından beri adamın kötü olduğu maksimum 3-4 maç vardır. Her kötü olduğu maç sonrası nefret kusan kitle artık baydı.
Uğurcan özelinde değil sadece. Osimhene bile bir maç kötü olsun bitiriciliği kötü kazık bir tarafımıza girdi vs tonla yorum yapılıyor her platformda. Kibir ve şımarıklık futbolun en büyük düşmanı