#1 Uğurcan Çakır

Çok iyi toplar çıkardı gol olsa kimsenin şaşırmayacağı toplar çıkardı, bana göre tek hatası juvenin 3.golünde o kadar yakın mesafeden kafa vurdurulmaz adama, dibindeki topa çıkmadı ve izledi halbu ki çık yaw o topa kim kalıyorsa kalsın altında kalecisin yaw sen

Çok iyi toplar çıkardı gol olsa kimsenin şaşırmayacağı toplar çıkardı, bana göre tek hatası juvenin 3.golünde o kadar yakın mesafeden kafa vurdurulmaz adama, dibindeki topa çıkmadı ve izledi halbu ki çık yaw o topa kim kalıyorsa kalsın altında kalecisin yaw sen
Ordada takim okadar panik haldeki anlayabiliyorum orda pasif kalmasini. Ama sonucta o iki kurtaris ile hele o son kurtaris turu getirdi.

O topu çıkıp almalıydı

Performansından memnunum ama

Duran toplarda biraz konuşmalı gereken uyarıları yapmalı, mesela 3. golde rakip arkada bomnboştu.

Penaltı çalışması lazım. Locatelli atacağı yeri o kadar belli etti ki otomatik atlamasa birkaç salise beklese çıkarması içten bile değildi. Uğurcan'ı çok beğeniyorum fakat biraz penaltı duran top çalışırsa müthiş olur.

CL’de Courtouis’de bu kadar oynayabiliyor beyler dozunda bırakalım eleştiriyi

Gayet iyiydi ama garip sakatlıklara son vermeli, takımı da düşürüyor onun sakatlanıp çıkma ihtimalinin olduğunu düşünmek.

Kurtardığı ilk şutta top direkt üstüne geldi üstüne gelen toplara planjon yapıyor, o çeldiği top dönüşü kornerden neredeyse yiyorduk. Yan toplarının sıfır olması ve çok basit topları bile tekte tutamaması çok büyük sorun, baskı yediğimizde asla kıramıyoruz atak devamlılığı sağlıyor rakibe. Sanchezden seken şuttaki kurtarışı iyiydi ama genel olarak sene başından beri Günay oynasaydı farklı bir yerde olacağımızı düşünmüyorum. Elenseydik yorumlar çok daha farklı olacaktı.

Bu adam bana inanilmaz guven veriyor. Hele Muslera sonrasi denk gelmesi lütuf.

Oyunu kurmasın artık tamam güzel paslar atıyor arada ama biz Galatasaray’ız defans ve orta sahaya o kadar para veriyoruz oyunu onlar kuracak hoca da ona göre oyun planı kuracak her top dün Ugurcan a geldi oda topu rakıbe attı

Geri
Üst Alt