Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.874
- 40.656
- 3.413
Raziyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzon'da sezonda oynadığı büyük maç sayısı altıyken onlarda yine türk takımları. galatasaray'da bir sezonda sadece avrupa maçları 10'un üzerinde. keşke daha genç alınabilseymiş çok daha farklı seviyeye gelirdi.topları sektirmemesi, yan topları armut gibi toplaması, sakin kalması. ayak kalitesi anca işin cilası olur. galatasaray'a gelip gelişme kaydeden ender oyunculardan son yıllarda gördüğüm. bu vesileyle yıllarca dalga malzemesi yaptığım fadıl hocayı da uğurcan'ı da kutlarım. büyük işler yapıyor.
musleranın elleri kücük murat onderin neyi kücükUğurcan'ın hakkı Uğurcan'a. Muslera'nın ilk sezonunda (süper final sezonu ilk yarı) burada oynadığı 1 maç vardı. 0-0 biten maçta tek başına tarihi farkı önlediği. Ama tabi o zamanlar elleri falan da küçüktü, değil mi ?
Küçüğü merak ediyorsan yine ortaya koyarım zaten alışkınsın.musleranın elleri kücük murat onderin neyi kücük
Özelden gonder!!Küçüğü merak ediyorsan yine ortaya koyarım zaten alışkınsın.
Şu maçta musleranın olduğunu düşündüm de aman aman aman
İyi iş çıkardı şu ana kadar
Ekseriyetle tüm bjk maçlarında sıçardı nandoMuslera derken,son 2 yılından fln bahsediyorsun sanırım?
Muslera kadıköyde john duranın kafa vuruşunu kurtarırdı. Bu maçta orkunun soldan karşı karşıya kaldığı pozisyonu beşikten alırdı içeri.Kadıköy'de Muslera'yı aradım. Bu maçta da iyi ki Muslera yok dedim
Kendisinden özür diledin mi reis
Bende bilmiyorum ama kotulemissindir alındığında diye düşündümne için heis?