#1 Uğurcan Çakır

Tjk nın kocası. İlk geldiğinde direk tüpraş da kafa rahat en azından demiştim 30 milyona rağmen

Ben transferine başta çok kızdım "Türkiye liginden kendini kanıtmamış kaleciye bu kadar verilir mi?" diye. Şimdi yatıp kalkıp dua ediyorum iyi ki yanlışlıkla ederson u falan almamışız diye.

elinesaglik.gif

Iysin, sevdik seni ama bu tedavi olayini abartdin. 6 ayda muslera 10 yilda tedavi oldugundan dan fazla tedavi oldun. Trabzonda degilsin

tjk fair playi nerden bilsin böyle dallamalıkları abisinden öğreniyor sonuçta

Nereye geldiğinin farkında. En başta efendi adam tıpkı Muslera gibi. Oda kendisine verilen bonservisin altında ezilmemek için çok çalıştığını üstü kapalı söyledi. Kendisini en baştan savundum ve buda beni inanılmaz mutlu ediyor. Ederson malı ile seni kıyaslayanlar gitsin kadın voleybol falan izlesin zira topçu dan zerre anlamıyorlar.

asıl değerini seneye yabancı sınırı 10'a düştüğünde anlayacağız. en az 4-5 sene kaleyi sağlama aldık çok şükür.

şuan bir avrupa kulübü gelip istese en az 50m aşağısı kurtarmaz, şaka maka cidden büyük performans sergiliyor umarım futbolu bizde bırakır

Valla büyük kaleci.
Hep güven veriyor maç boyunca çok rahattım top kaleye geldiğinde

İyi ki de almışız fiyatta benim için hiç önemli değil

En az 6-7 sene kaleyi kapatacak kaptan olma potansiyelli bir Türk kaleci aldık

Yanlış transfer yapıp her sene yap boza dönseydi daha pahalıya patlamış olacaktı Uğurcan en doğru seçim olmuş

Bu konuda dursun ozbek'in ısrarını övelim nasıl ki kötüyü eleştiriyorsak

Dun iyiydi deyip fazla elestirmeden tebrigimi vereyim.

Geri
Üst Alt