#1 Uğurcan Çakır

Çizgide daha iyi bir kaleci performansı seyrettim mi diye düşünüyorum ve cevap bulamıyorum

Çizgide ısındığında gol atması çok ama çok zor bir kaleci

Övdüğümüz isimler genelde sonraki maç sıçar ama.

Muslera'nın gittiği ilk sezon ikili eşleşmelerin birinde ciddi bir rakibi saf dışı bırakıp bir sonrakinde de ilk maçı kazanmak tesadüf mü sizce? Bence değil.

Teşekkürler Uğurcan. Liverpool deplasmanından beklentim yok zaten. O yüzden rahatça yazıyorum içimden geçeni.

Kalecilik meziyetleri Edersondan 15 gömlek daha iyi olmakla birlikte dünya üzerinde ayağı en iyi kaleci Uğurcan diyebiliriz objektif olmak gerekirse.

Dunya da daha iyi olan kaleci varmi ṣuan? Soru ciddi sorudur. Ben pek dunya futbolunu izlemiyorum

Sallantıda olduğu maçlar vardı ama son maçlardan sonra o eşiği atladı gibi gözüküyor donnarumayı bile alsak bundan iyi olur muydu emin değilim

Eleştirmek için demiyorum çok iyi oynuyor ama üstüne gelen topları tutmama alışkanlık edinmiş kendisinde, bizi gerçekten iyi analiz eden bir hoca olsa bundan ciddi faydalanır. Tutamadığını düşünmüyorum kesinlikle ama alışkanlık edinmiş. Bide yan toplarda 1 tane iyi türk kaleci görmedim hayatımda. Şu ikisini biraz yukarı çekse inanılmaz bir seviyeye evrilir.

Özellikle CL'de gösterdiği performans insanüstü bir şey.

Vallahi helal olsun.. Maçı bize getiren adamdır kendisi..

Dedik 40 kere bizle geçirdiği 7 ay >>> musleranın son 5-6 yılı

Şuan ederson mı Uğurcan diye sorsanız cikcik sporların bile 5inden 4ü kesin Uğurcan der

Geri
Üst Alt