Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.860
- 3.198
1 samp.ligi sezonunda 2 penaltı cıkaran kalecimiz var miydi
hatirlamakta güclük cekiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salahin golünü bile cikariyormus dokunmuş topa helal olsun vallahi
pahaliya aldigimizi dusunuyor musun halen ?Salahin golünü bile cikariyormus dokunmuş topa helal olsun vallahi
Çok büyük göt ettipahaliya aldigimizi dusunuyor musun halen ?
Renktaş iyi oyuncunun yaşı ve milleti önemsiz işte.Adam her oynadığında 30 milyon bu adam için hiçbir şeymiş dedirtiyor. Çok başka bir seviye.
Benim gözümde git gide Osimhen seviyesine doğru gidiyor ki bir kaleci için imkansız diye düşünürdüm.
Katılıyorum fakat milliyet işi biraz farklı renktaş bence. Yani stereotiplere falan bağlı kalmaya çalışmadan söylüyorum, bazı milletin insanlarında umursamazlık, savsaklamak, çalışma disiplininde eksiklikler olabiliyor. Bizim mesela çalışmayla ilgili bariz bir eksiğimiz bence yok ama çabuk yorulma ve bir noktadan sonra "ben oldum"culuk yaygın. Futbolcularda da bu çoğunlukla böyle. Uğurcan çok iyi bir istisna oldu buna. Aynı Barış Alper ve Abdülkerim gibi. İnşallah uzun yıllar formamızı giymeye devam eder.Renktaş iyi oyuncunun yaşı ve milleti önemsiz işte.
İyiyse, iyi oynuyorsa geri kalan her şey teferruat.
Katılıyorum fakat milliyet işi biraz farklı renktaş bence. Yani stereotiplere falan bağlı kalmaya çalışmadan söylüyorum, bazı milletin insanlarında umursamazlık, savsaklamak, çalışma disiplininde eksiklikler olabiliyor. Bizim mesela çalışmayla ilgili bariz bir eksiğimiz bence yok ama çabuk yorulma ve bir noktadan sonra "ben oldum"culuk yaygın. Futbolcularda da bu çoğunlukla böyle. Uğurcan çok iyi bir istisna oldu buna. Aynı Barış Alper ve Abdülkerim gibi. İnşallah uzun yıllar formamızı giymeye devam eder.