#1 Uğurcan Çakır

Adam her oynadığında 30 milyon bu adam için hiçbir şeymiş dedirtiyor. Çok başka bir seviye.

Benim gözümde git gide Osimhen seviyesine doğru gidiyor ki bir kaleci için imkansız diye düşünürdüm.

Adam her oynadığında 30 milyon bu adam için hiçbir şeymiş dedirtiyor. Çok başka bir seviye.

Benim gözümde git gide Osimhen seviyesine doğru gidiyor ki bir kaleci için imkansız diye düşünürdüm.
Renktaş iyi oyuncunun yaşı ve milleti önemsiz işte.

İyiyse, iyi oynuyorsa geri kalan her şey teferruat.

Renktaş iyi oyuncunun yaşı ve milleti önemsiz işte.

İyiyse, iyi oynuyorsa geri kalan her şey teferruat.
Katılıyorum fakat milliyet işi biraz farklı renktaş bence. Yani stereotiplere falan bağlı kalmaya çalışmadan söylüyorum, bazı milletin insanlarında umursamazlık, savsaklamak, çalışma disiplininde eksiklikler olabiliyor. Bizim mesela çalışmayla ilgili bariz bir eksiğimiz bence yok ama çabuk yorulma ve bir noktadan sonra "ben oldum"culuk yaygın. Futbolcularda da bu çoğunlukla böyle. Uğurcan çok iyi bir istisna oldu buna. Aynı Barış Alper ve Abdülkerim gibi. İnşallah uzun yıllar formamızı giymeye devam eder.

Katılıyorum fakat milliyet işi biraz farklı renktaş bence. Yani stereotiplere falan bağlı kalmaya çalışmadan söylüyorum, bazı milletin insanlarında umursamazlık, savsaklamak, çalışma disiplininde eksiklikler olabiliyor. Bizim mesela çalışmayla ilgili bariz bir eksiğimiz bence yok ama çabuk yorulma ve bir noktadan sonra "ben oldum"culuk yaygın. Futbolcularda da bu çoğunlukla böyle. Uğurcan çok iyi bir istisna oldu buna. Aynı Barış Alper ve Abdülkerim gibi. İnşallah uzun yıllar formamızı giymeye devam eder.

Tabii karakter farkı da devreye giriyor. Yani şimdi neredeyse aynı topraktan gelen 2 oyuncu Torreira-İcardi. İkisi de çok farklı misal.

kimse konuşmuyor ama takımdaki en kritik 2. oyuncu konumunda osimhen sonrası.

Psikolojisini iyi tuttuğunda prime bir kaleci.
Taraftar her boku eleştirme sevdasından vazgeçip her şeyi dozajında ayarlayabilse bu ülkede futbol en azından bizim adımıza farklı olur.

Angut, annesi köprü altlarında takılan twitter kaşarları da bu durumu bildiği için toplu şekilde bu herife algı yapmaya çalışıyor.
Galatasaray taraftarı tüm takımı bağrına basmalı artık. Farklı başlıklarda farklı oyunculara saçmalama üzerine yarış var şu tüketim çılgınlığınızı bırakın artık.

Geri
Üst Alt