#1 Uğurcan Çakır

Uğurcan düzeltsin sizi.
Benim aklım almıyor.Şu sdamın bu kadar konuşulmasın aklım almıyor.
Fbjk denen türk futbolunun kanser oluşumunu hadi anlarımda ılan bizim taraftara ne oluyor.Ben klüpcülük yapmam.Objektifliğin kralınıda yaparım.
Ama şu dünya kupasında şu gollerden sonra uğrutcan bu kadar konuşulluyor ve tepki alıyorsa o ülke futbolunun Allah bin türlü belasinı versin

Ulan kazara gerçekten abuk goller yese ne olacaktı düşünemiyorum.
Mesela eren bu maçta iyi oynadı diye ferdinin önündemi oluyor.
futbokunuz batsın sizin.
Bizim tsraftar cok fbjklileri izliyor.

Eren> Ferdi cikti sadece bir mac ile mesela
Ozan > Merih cikti
Apo en iyi oyuncumuzdu turnuvada
Baris> Kerem net oglu net zaten
Salih > Ismail

Uğurcan madeni gösterdi, direk dibine giden her topu aldı. Bu sene uzaktan çok gol yeriz. Topa vurdurmamak şart iyi bir stoper ve ön libero lazım.

Bir cisim yaklaşıyor sanki...

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyvahh kötü sezondaki kötü yerli kaleci performansı loğdink... Bu sezon 60 gol filan yiyebilir. #Kabus.

Bu sene zıçabilir hissiyatı veriyor çok fena inş olmaz

Uğurcan'ı şakasız 10 senedir çok kez seyrettim.
2 senedir de bize gelsin diye birçok kez yazmışımdır.
Velhasıl dünya kupasından beri bu çocuğu gereksiz koruyorsunuz.
İnanılmaz formsuz.
Ve Uğurcan'ın böyle TS'de de formsuz olup aylarca bi türlü form tutamadığı çok dönemleri oldu.

Söyleyeyim Uğurcan bu sene bu takımı yakar.

Bu sene malesef kötü bir uğurcana kendimi hazırladım. Takımın tümü gibi o da formsuz

ilk golu 90a cakti rakip, ikinci golde 1vs1 kaldi
sonda ise yuzde yuzluk golu cikardi

Ben hatali veya kotu oldugu birsey gormedim

iyi kaleciler güzel yer tamam dostum da sen hep böyle goller mi yicen dünya tarihinin en pahalı kalecesi olacan bide

Uğurcan'lık bir şey olduğuna inanmıyorum. İlk gole yapacak bir şey yok, ikinci gol %50-50. Ofsayt verilen absürt bir kurtarışı da oldu üstelik.

ilk golu 90a cakti rakip, ikinci golde 1vs1 kaldi
sonda ise yuzde yuzluk golu cikardi

Ben hatali veya kotu oldugu birsey gormedim
Adamları kaçırdığı 2 pozisyonda kalenin ağzında bakıyor sadece koşup topu uzaklaştırsa pozisyon yaşanmayacak bile.
Bugün yemedin yarın yersin bir anda maç değişir.

Daha yüzü eskimedi o yüzden suç bulmuyor kimse, 1-2 seneye bu gollere tolerans gösterilecek mi bakalım.

büyük takım kaleciliğinde ilk adımı çok iyi attı ben dahil şüphe edenleri de hep haksız çıkardı, şimdi sırada büyük takım kalesinin asıl zorluğu var o da birkaç sene istikrarlı iyi oynaması, bakalım

Geri
Üst Alt