#1 Uğurcan Çakır

bunda da bi sıkıntı var
ndombele’nin gk versiyonu şu an gözümde

Kral sen iyi bir çizgi kalecisisin neuerliğe oynama lütfen o senin harcın değil, perişan ettin bizi.

toparlan canım benim

lpool maçında 10 gol yemediysek sayende

Yazın bunu saplamalıyız dediğimde üzerime gelenleri sahneye davet ediyorum şimdi.

Futbolu izliyorsanız oyuncuyu takip etmelisiniz. Bizim futbol aklı denen şey boş adamlardan kurulu ekibin param parça edilmesi gerekiyor. Galatasaray kulübünde scout ekibinin işlevi kalmamıştır artık. Şu adamın sıçış sezonlarında kolsuz gibi davrandığını ben biliyorum koca kulübün profesyonelleri futbol takip edeceğine instagramdan karı avlıyor

Her gelen top gol oluyorsa kaleciyi de suçlarım. Gerekirse defansla kavga et uyandır gol yedirme

En büyük hatamız top oynamayan adamlarda ısrar etmek yav oynamıyorsa jankatı oynat nolacak her maç 2-3 tane yiyoruz zaten sadece bu değil sara sane barış oynamayan kim varsa oynatma kimseye muhtaç değiliz sanki uçup kaçıyorlar da oynasınlar diye muhtaç olacağız

Garip garip ileri çıktı penaltı pozisyonunda zamanlama hatası yaptı diğer 2 golde de hatası vardı

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maalesef gecen seneki güvenin zerresini vermiyor. Geçen sene ne olursa olsun gol yemez diye hissediyordum.

Kurdurduğu baraja bak

Fespawnallah
John Leguizamo Horror GIF by Arrow Video

Bir kaleci neden topla saçma sapan atraksiyonlara girer hiç bir zaman anlam veremeyeceğim.

Bir pozisyon oldu hatta 3 kere sağda davinson bomboş inatla sola jacopsa markajdaki adama attı akıl işi değil yaptığı

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha ne kadar sicacan oglusum? Gecen sene sictigin maclarin toplamindan daha fazlasini 5 macta yaptin adam gibi oyna artik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt