#1 Uğurcan Çakır

bu adamdan canım sıkılmaya başladı. zaten hiçbir şekilde türk kaleciden hoşnut kalmam. bizim genlerimiz yabancı kalecidir. geçen sene iyi oynadı ama toparlanmazsa kontratı bitesiye kadar çekilmez

Konsantrasyon problemi var gibi.
Geçen sene sürekli maçın içindeydi, bu sene hatta geçen senenin son 4-5 haftasından beri konsantre değil. Sanki dalıyor maçta.
Tanımasak refleksleri gitti diyeceğiz, acilen önce psikolojik sonra fizyolojik müdahale ve tedavi şart.
Dünkü barajın izahat yok o mesafeden 3 kişilik baraj ve o kadar açık kale bırakılmaz, adam iyi yere vurmadı zaten, bizimki kötü yerde durdu. Uğurcan kötü kaleci değil baraj kurdurmayı da biliyordur, kafası maçta değil gibi oynuyor bu sene.

Kafalarda soru işareti var. Umarim zamanla toparlar daha eylül ayindayiz. Zaten defans kötü bi de kalecinin sıradanligiyla mi ugrasacz

kral milli takımın anasını belledikten sonra umarım sıra cimboma gelmemiştir

1. ve 3. goller normal ama penaltıda tek hatalı kendisi olmasa da net hatalı.
Benim asıl sevmediğim topu 30 saniye filan ayağında bekletiyor sonra bizim takım pergel gibi açılıp saniyesinde topu kaptırınca bildiğin yerleşemiyoruz. Zaten takım savunması sıkıntılı bir de marifet gibi neredeyse tüm takım saha dışına kadar açılacak.
Bu meseleyi teknik heyet konuşmalı.

Ugurcan’a sabir gostermek lazim. Adam gecen seneki sampiyonlugun mimarlarindan biri. Bu aralar kimin performansi iyi ki zaten?

ben bastan karsiydim, hem cok bonservis ödedik, hemde cok laubali, 30 saniye sürüyor topu ayagindan cikarmasi

Bence gecen sene geldiginde herkesin gozu onun ustunde, bu paralara degmez deniyordu, ondan baya iyi oynadi.Sezon bitince kendini kanitlamisti, herkes kendisini begeniyordu. Ondan sonra saldi. Dunya kupasinda da iyi degildi. Tekrardan motivasyon kazanmasi lazim bir sekilde.

Dün ne kadar kötü oynadığı tam farkedilmedi. Frikikte kurduğu baraj, penaltı pozisyonundaki yanlış çıkış, az daha 1 penaltı yapıyordu dalgınlıkla ayrıca, 1 tane de pas hatasıyla az daha yediriyordu. Daha aklıma gelmeyen bolca konsantrasyon hatası. Kafa nerede bilmiyorum.

Ugurcan cok gonulsuz duruyor bizim takim ozelinde degil milli takimda da boyleydi.Macta hic iyi degildi.

ailevi sağlık sıkıntıları varmış galiba o yüzden çok da bişey söylemeyelim. toparlanmasını ummaktan başka yapacak bişey yok.

Dünya Kupasından sonra yerlilerin hepsi patır patır sahaya bırakıyor performans olarak.

Bir özcimbomlu Yunus var herhalde tamamen sıçıp batırmayan.

Geri
Üst Alt