- 26 Ağustos 2009
- 13.152
- 232
- 1.388
Yine sanatik entelik bir cevap verdi kurudum kaldım evet lanet olsun, mutlu musun ha,mesut musun,o parmaklar birleşip birbirine değdi mi?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim yarışma galiba oldu yalan
Çıkıp hunharca uyuyabilirim her an
Trabzon'da fazla küfür yedi Selçuk İnan
Sahi nerelerde acaba bizim Teoman Eraslan![]()
Külliyen yalan belki herkes yazar ama herkesin yazdığı okunmuyorBir de Mehmet herkes mani yazabiliyor diyor. Önemli olan mani yazmak değil nitelikli mani yazabilmekBu uğurda saniyelerimi verdim ben
![]()
Sağol artık geleceğe
'mani' olmayalım sana yat uyu Aslan
zirvede bırakıp gitmek varken nedir bu hezeyan
fazla uzatmadan artık arkana yaslan
az kaldı kırılacak kalemin biraz daha kasarsan
Mehmet Arslaner işte nitelikli maniden kastım buydu,ilk mısraya dikkat çekerim: Çift Anlam. Yoksa uydur uydur redifle uyakla'mani' olmayalım sana yat uyu Aslan
zirvede bırakıp gitmek varken nedir bu hezeyan
fazla uzatmadan artık arkana yaslan
az kaldı kırılacak kalemin biraz daha kasarsan
Yok yav ne kusuru... Eline sağlık ilk seferde olur böyle şeyler, iyi bilirimHerkesten özür dilerim . Olay nasıl oldu açıklayayayım Musap ortalarda yok yayınlayın deyince ben modlardan biri onu sildi zannettim. Oysa ki silmemiş 2 defa yazdığımı silmiş neyse ilk elin günahı olmaz affedin renktaşlar bu arada ben de bu stres ile şarkımı eklememişim)) 22 kişi var yani.
)))))
Playlist' te 22 şarkı var
Yine sanatik entelik bir cevap verdi kurudum kaldım evet lanet olsun, mutlu musun ha,mesut musun,o parmaklar birleşip birbirine değdi mi?![]()
Yarışmayı düzenleyen yarışmaya katıldığına göre kendimize de puan verebiliriz sanırım.
![]()