- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Pervane - Arda bi
Zahit bizi ... - Ömer
Sadık Gürbüz - Uğur
Bunalımlar- Hayri
O da değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pervane - Arda bi
Zahit bizi ... - Ömer
Sadık Gürbüz - Uğur
Bunalımlar- Hayri
Nasıl rastlamazsın kıs kıs gülüyordun hatta dün geceEksik bilmiyorsam alanında ilk ve tek olan bir şaheserle katıldım. Kısa film tadında, roman gibi, kült bir eser o yumuşak geçiş ve ezgilerle müthiş bir uyum içerisindeydi ancak sanıyorum çok az kişi sonuna kadar dinleyebildi nitekim albüm olarak adlandırıldı
Teessüflerimle birlikte;
![]()
Tanju Okan veya Selçuk Ural'dır o zaman... Bu ikiside değilse, yarışmaya paralel Arda Aycan katıldı demektirO da değil
Avatar değişmiş yinePervane - Arda bi
Zahit bizi ... - Ömer
Sadık Gürbüz - Uğur
Bunalımlar- Hayri
Ahaha onu hatırlatacaktım ancak bunu tahmin ederek çekimser kaldımEşek hoşaftan ne anlar savunmamızı değiştirelim, kendime eşek diyemem valla kusura bakma![]()
Cem Karaca - SafinazAvatar değişmiş yine![]()
Bu arada benim şarkımı tahmin etmeni rica ediyorum bakalım ne diyeceksin :asd22:
Tanju Okan veya Selçuk Ural'dır o zaman... Bu ikiside değilse, yarışmaya paralel Arda Aycan katıldı demektir![]()
Güzel tahminCem Karaca - Safinaz
avatardaki amca kimCem Karaca - Safinaz
Playlistte saçma sapan bir şarkıda yok, sen katılmadın mı ki ?Güzel tahmin
Lakin o değil kardeşim malesef karavana :asd22:
Teoman Eraslan ne zaman açıklanacak sonuçlar ?
20 30 demiştim ama 20 ye çekebiliriz 19 olsun diyenler de var ama yarışmaya katılıp online olmayan kişi çok. 20 : 00 iidir o zaman
Vallahi benim katıldığım sanatçıya ve onun parçasına saçma sapan diyen adamın alnını karışlarım netPlaylistte saçma sapan bir şarkıda sen katılmadın mı ki ?![]()
Ben de senin yüzünden Erkan Oğur'a puan vermedim daha yeni verdim bu kez boş geçeyim bari dedimİlk bakışta puan veremedim diye 2-3 şarkıya üzülüyordum.
Sonrasında daha önce katılan şarkıları eleyip rahat bir puanlama yaptım :asd22:
https://www.youtube.com/watch?v=dXDnH0mxe6c&list=PLULKoHbpd-5lWjt5FGPWfe6bW07Kekc1_&index=10
Bu şarkiyi ilk defa duydum baya güzelmiş
Budur arda abinin.
Playlistte saçma sapan bir şarkıda yok, sen katılmadın mı ki ?![]()
Vallahi benim katıldığım sanatçıya ve onun parçasına saçma sapan diyen adamın alnını karışlarım net![]()
![]()