1. UNOFFICIAL GSC Türkçe Şarkı Yarışması | Şampiyon Mehmet Arslaner!

Bu başta Türküydü sonra Türkçe diye çevirdiniz ben katılırken Türküydü arkadaş :D

Ekleyin beni de madem Teoman Bey,yarışalım.

Siz saygılı birer bireyken, biz öküzün önde gideniyiz öyle mi? Değişti arkadaş o, bizzat Dr. Teoman Eraslan'ın beyanı var.

Antik heykel kıvamında konuşup durma arkadaş :D Yontulduğunuz zaten avatarınızdan ayan beyan gözüküyor size öküz demek ne haddimize :D Hep Ayberk'in işleri bunlar :D

İlk mesajı da değiştirdim beyler sıkıntı yok. :D

Arkadaş Teoman hocam belki Türküvision yapacaktı. Hevesini kaçırdınız adamın :D

Antik heykel kıvamında konuşup durma arkadaş :D Yontulduğunuz zaten avatarınızdan ayan beyan gözüküyor size öküz demek ne haddimize :D Hep Ayberk'in işleri bunlar :D

Gördüğün gibi nasıl etki alanımı genişletip milletin aklına karpuz kabuğu düşürdüm ;)

Gönderiyorum parçamı :) Türkü olmak zorunda değil di mi :)

Bu başta Türküydü sonra Türkçe diye çevirdiniz ben katılırken Türküydü arkadaş :D

İlk mesajı da değiştirdim beyler sıkıntı yok. :D

Arkadaş Teoman hocam belki Türküvision yapacaktı. Hevesini kaçırdınız adamın :D

7 kişiyle yarışacaktık. :asd22:

Şu anki renkli katılımcı profiline bakılırsa son derece isabetli bir karar olduğu ortada Güray bey. :(

Düşünüyorum öyleyse varım...

Edit: Yalnız resmen diyecek bir şey bulamadım. :D

son 15 dakika yoksa 23 kişi kapatacağım valla , modların neden yarışma yapmadığını anladım. ne zor iş yav bu.

Geri
Üst Alt